Kereby ApS

Servicekoordinator til Kerebys kundeservice

Kereby ApS Nordhavn

Indrykket 

Kereby øger serviceniveauet ved administrationen af vores ejendomme, og vi søger derfor en erfaren servicekoordinator med et smittende humør og et stort fokus på detaljerne.

Har du erfaringen og overblikket, og er et højt kvalitetsniveau helt essentielt? Så er stillingen som servicekoordinator hos Kereby måske den perfekte stilling til dig.

Som servicekoordinator hos Kereby skal du være engageret, udadvendt og hjælpsom og god til at tale med vores kunder. Personligt sætter du en ære i at give kunderne den bedste oplevelse og service.

Med reference til vores Operations Manager og teamkoordinator bliver du en del af et engageret team, hvor ambitionerne er høje, samarbejdet stærkt og tonen er frisk. Sammen støtter vi hinanden og sørger for, at vores kunder er stolte af at bo i vores ejendomme. Vi stiller store krav til ordentlighed og kvalitet, og det er derfor vigtigt for os, at du er ansvarsbevidst, serviceminded og har sans for detaljerne.

Vi tilbyder et alsidigt job, hvor tempoet er højt. Hos os får du rig mulighed for at sætte dit eget præg på, hvilken vej serviceafdelingen skal tage. Du vil sammen med et team bestående af 8 administrative medarbejdere og 15 ejendomsserviceteknikere sikre et solidt kundefokus. Din arbejdstid ligger på hverdage i tidsrummet kl.08.00-16.00 og indgår i faste vagtplaner.

Dine primære opgaver

Som Servicekoordinator vil dine opgaver bestå i:

  • Håndtering og servicering af indgående opkald og e-mails
  • Oprettelse og opfølgning af rekvisitioner og serviceopgaver
  • Forestå den første kundekontakt i forbindelse med udførelse af opgaver
  • Oprettelse og håndtering af vagtudkald m.m.

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du:

  • Har erfaring med at koordinere og ikke mindst planlægge
  • Har erfaring med god kundeservice, hvilket er en helt naturlig del af dig.
  • Har en høj kvalitetsbevidsthed og motiveres altid af at løse opgaven bedst muligt.

Vi forestiller os, at du som person er omstillingsparat og selvkørende. Du kommunikerer i øjenhøjde med både kollegaer, leverandører og kunder - mundtligt såvel som skriftligt. Du bevarer overblikket og udviser robusthed. Dine kollegaer vil betegne dig som positiv, fleksibel og energifyldt, og at du selvstændigt kan holde mange forskellige bolde i luften.

Vi tager det som en selvfølge, at du er fuldt fortrolig med anvendelse af It-redskaber i dit daglige arbejde. Vi benytter UNIK Bolig4, Telenor KontaktCenter, iOpgave, iRekvi og Driftsweb i vores daglige arbejde.

Ansættelsesforhold

Hos Kereby ApS tilbyder vi et spændende og alsidigt job i et velfungerende arbejdsmiljø. Et job, hvor du har indflydelse og kan påvirke den videre udvikling.
Vi tilbyder løn- og ansættelsesvilkår, der matcher de stillede krav, dertil en attraktiv pensionsordning.

Bliv en del af Kereby

Kereby administrerer og udvikler ejendomme for Blackstone. Kereby ApS har kontor i Københavns Nordhavn og huser ca. 100 engagerede og professionelle medarbejdere. Du får et ansvarsfuldt og udfordrende job i en spændende organisation, hvor vi stiller krav til hinanden, overholder deadlines og alle gør en ekstra indsats, når opgaven kræver det.

Hos Kereby kommer du til at arbejde tæt sammen med dine nye engagerede og professionelle kollegaer fordelt på vores teams; Asset Management, Facility Management, Property Management, Finance, Development, PR & Communication, Design, Marketing, Legal og FP&A. Du får et ansvarsfuldt og udfordrende job i en spændende organisation, hvor vi stiller krav til hinanden, overholder deadlines og gør en ekstra indsats, når opgaven kræver det.

Ansøgning og spørgsmål

Vi afholder løbende samtaler og lukker stillingsopslaget, når vi har fundet den rette kandidat. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jens Bremer Jensen, Operations Manager på jbj@kereby.dk

Søg stillingen via nedenstående link "Søg jobbet online" hurtigst muligt.


Om Kereby ApS
Kereby ApS arbejder fokuseret og selektivt med investering, udvikling og drift af klassiske ejendomme i Indre By. Kereby ApS forvalter flere end 170 ejendomme fordelt på ca. 300.000 kvm.
Læs mere om Kereby ApS på www.kereby.dk