Loomis Danmark

Senior IT-projektleder med ledelsesansvar til IT Development

Loomis Danmark Taastrup

Indrykket 

Loomis Danmark søger en erfaren IT-projektleder med ledelsesansvar til vores IT Development-team i Taastrup.

Med direkte reference til vores Økonomichef, bliver du leder for tre dygtige og dedikerede kollegaer, og sammen udgør I vores IT Development-team. Du får til opgave at lede teamet og prioritere IT-projektporteføljen i tæt samarbejde med Økonomichefen samt selvstændigt at implementere nye forretningsunderstøttende IT-systemer i Loomis Danmark i tæt samarbejde med den øvrige IT-organisation i Europa.

Om stillingen

Loomis Danmark har en bred portefølje af IT-projekter og står overfor at skulle udvikle og implementere en række nye store projekter. Den portefølje – og teamet bag – vil du være ansvarlig for, og dine arbejdsopgaver vil spænde bredt fra selv at drive, gennemføre og dokumentere projekter over prioritering af IT-projektporteføljen til personaleledelse.

Vores tilgang til IT er, at alle projekter skal være forretningsdrevne, og derfor er forretningens engagement og opbakning kritisk. Din rolle bliver at rådgive ledelsen og forretningen om og derefter sikre den mest optimale implementering af Loomis’ globale IT-løsninger. Derudover vil du være ansvarlig for at:

 • Prioritere og overordnet styre IT-projekt porteføljen
 • Selvstændigt projektlede nye IT-projekter
 • Sikre udførelse og kvalitetssikring af egne og andres projektleverancer
 • Afholdelse og gennemførelse af samt opfølgning på styregruppemøder
 • Sikre rettidig kommunikation med interne og eksterne interessenter i og uden for Danmark
 • Videreudvikle Loomis’ projektmodel
 • Styre interne Kanban boards og give input til delte med leverandører
 • Lede og motivere IT Development-teamet

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge.

Om dig

Vi forestiller os, at du har +5 års erfaring med ledelse af IT-projekter, og at du har solid erfaring med professionel og smidig håndtering af interessenter på alle niveauer i organisationen og eksterne parter. Det er en fordel, hvis du også har erfaring med personaleledelse.

Vi forventer, at du er fuldstændig hjemmevant i de traditionelle projektledelsesdiscipliner og har et indgående kendskab til og evner effektivt at bidrage med de nødvendige projektleverancer, både dem, du selv står for, og dem, andre skal bidrage med. Det er desuden en fordel, hvis du har:

 • Styret projekter i Antura
 • Erfaring JIRA Core og JIRA Servicedesk
 • Designet processer i Visio
 • Kendskab til ITIL-processerne
 • Implementeret D365

Som person lægger vi vægt på, at du ser fremad og finder løsninger. Du har gode ledelses-, samarbejds- og kommunikationsevner, og da vores projekter er komplekse og ofte involverer kolleger på tværs af forretningsenheder og de nordiske lande, er det vigtigt, at du har forståelsen for tværfagligt og tværkulturelt samarbejde. Du skal kunne kommunikere flydende på dansk og engelsk og kendskab til de nordiske sprog og kulturer er en fordel.

Du besidder stor gennemslags- og handlekraft og formår at vise diplomatisk autoritet på en professionel, rolig og empatisk måde.

Din erfaring gør, at du er struktureret og med stor ro evner at holde styr med flere projekter på samme tid. Du kan se helheden såvel som detaljen og evner at prioritere og få leveret.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende og udviklende job med et stort ansvar og mulighed for at påvirke Loomis’ fremtidige IT-landskab.

Den rigtige kandidat vil få et alsidigt job med en travl hverdag, udviklingsmuligheder og gode kollegaer, en attraktiv lønpakke med mulighed for sundhedsordning, medlemskab af vores personaleforening og gratis parkering.

Yderligere oplysninger

Ønsker du at høre mere, er du velkommen til at kontakte headhunter Mikael Elkan på tlf. 23 96 10 30.

Arbejdsstedet er Taastrup.

Ansøgning

Kan du se dig selv i denne stilling, så send din ansøgning og CV via ”Søg jobbet online” nedenfor inden den 15. august 2020.

Vi gør opmærksom på, at det kun vil være ansøgere, som benytter vores online system, der vil komme i betragtning til stillingen. Da vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, indkalder vi løbende kandidater til samtale. Vi opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist

Senest 15. august 2020.


Om Loomis Danmark

Loomis Danmark A/S tilbyder sikre og effektive løsninger inden for værditransport og værdihåndtering til detailhandlen og til banker og sparekasser. Loomis Danmark er specialister i at beskytte, transportere, optælle og bankindsætte kontanter for kunderne. I Loomis Danmark er vi 320 medarbejdere.

Loomis Danmark er en del af en international koncern med 400 afdelingskontorer fordelt på mere end 24 lande i Europa, USA og Sydamerika. Vi bruger blandt andet vores internationale netværk til at få ideer og inspiration til sikre og effektive metoder, der kan bringe pengene "bedst og billigst" fra butikken eller filialen til bankkontoen.

Ansættelse i Loomis Danmark er bl.a. betinget af, at du ikke er registeret i RKI, og at du kan godkendes af politiet til ansættelse efter reglerne i lov om vagtvirksomhed.