MentorDanmark

It-supporter med interesse for test/kodning (Studiejob)

MentorDanmark København

Indrykket 

Får du energi af at være den, der løser dine kollegaers it-tekniske udfordringer og sikrer, at de kan udføre deres arbejde? Motiveres du af vekslende opgaver, og har du mod på at få erfaring med test af systemer? Så kan du være vores nye studentermedhjælper.

Om jobbet

Du får din gang på vores kontor i hjertet af København og bliver tilknyttet vores it-afdeling, som på nuværende tidspunkt tæller seks mand. Dine primære arbejdsopgaver bliver nedenstående:

  • Klargøring af arbejdsstationer
  • Regelmæssig it-support
  • Ansvar for virksomhedens hardware, netværk m.m.
  • Office 365-administration
  • Diverse ad hoc-opgaver vedr. it-tekniske spørgsmål

Når supporten er på plads, vil arbejdsopgaverne også omfatte test og kodning af vores interne systemer. Det forventes derfor, at du har erfaring med test og kodning og ønsker at lære endnu mere indenfor dette felt.

Sidst, men ikke mindst, er det bestemt en fordel, at du har hænderne skruet godt på; at du kan betjene en boremaskine og hænge en skærm op.

Vi tilbyder

Et studiejob med gode muligheder for at trække på dine erfaringer, men også et job, hvor vi gerne udfordrer dine kompetencer, så du med tiden lærer nyt og dygtiggør dig indenfor ukendte områder. Dine kollegaer er ambitiøse og engagerede, og med din brede vifte af arbejdsopgaver vil du komme til at samarbejde med alle virksomhedens afdelinger.

Din profil

Vi forestiller os, at du:

  • Studerer indenfor it- eller softwareudvikling
  • Har erfaring med teknisk support. Beskriv gerne hvilken
  • Besidder en bred palet af it-teknisk viden. Beskriv gerne, hvordan du vil anvende den i jobbet
  • Som person ser løsninger frem for problemer. Kom gerne med eksempler på udfordringer af særlig karakter, som du har løst for andre
  • Har erfaring med kodning og test af systemer. Fortæl os gerne hvilke

Derudover fremhæves ’serviceminded’ og ’tålmodig’ på referencerne fra tidligere arbejdsgivere. Du sætter dig nemt ind i dine kollegaers udfordringer og finder hurtigt og effektivt en løsning på problemerne. Du ser muligheder og bidrager gerne med forslag til ændring af it-relaterede arbejdsgange og procedurer, som kan sikre et bedre og velfungerende arbejdsmiljø.

Opstart og arbejdstider

Vi indkalder løbende til samtaler, men venter gerne på den rette kandidat. Du kommer til at arbejde 15 timer om ugen, fordelt på to til tre dage, i tidsrummet mellem kl. 09.00 og 17.00.

Om os

MentorDanmark er en ambitiøs og målrettet virksomhed, der tilbyder privat lektiehjælp og undervisning til børn og unge i folkeskolen og gymnasiet. Vi vil skabe lyst til læring og gøre en forskel for børn og unge i hele verden, og vi er godt på vej. Med mere end 3.200 mentorer tilknyttet er vi landets største og Skandinaviens mest udbredte, siddende i både Danmark og Norge.

Ansøg

Matcher din profil ovenstående, så send din motiverede ansøgning til vores it-chef Kewin Pedersen på kp@mentordanmark.dk. Din ansøgning skal som minimum også indeholde CV med beskrivelser af relevant erfaring.

Vi glæder os til at høre fra dig!