Kereby ApS

Ejendomsinspektør søges til Københavns mest unikke ejendomme

Kereby ApS Nordhavn

Indrykket 

Vi søger en erfaren ejendomsinspektør, som bliver ansvarlig for driften i vores ejendomme samt servicering af vores beboere og beboerrepræsentationer. Du har ansvaret for boligporteføljens tekniske drift og vedligeholdelse.

Din arbejdsmæssige og faglige baggrund er en håndværksmæssig baggrund suppleret med en byggeteknisk uddannelse. Erfaring fra lignende job vil være en fordel, men ikke en betingelse.

Med reference til vores Operations Manager bliver du en del af et engageret team hvor ambitionerne er høje og samarbejdet stærkt. Sammen støtter vi hinanden og sørger for, at vores lejere er stolte af at bo i vores ejendomme. Vi stiller store krav til ordentlighed og kvalitet, hvorfor det for os er vigtigt, at du er ansvarsbevidst, serviceminded og har sans for detaljer.

Dine primære opgaver

Som vores nye ejendomsinspektør får du ledelsesansvar for ejendomsserviceteknikerne, hvorfor ledelseserfaring er et must. Du skal kunne rådgive og servicere afdelingsbestyrelser og beboere.

Herudover vil dine typiske opgaver være:

  • Varetagelse af daglig drift og sikring af bygnings- og udearealers vedligeholdelse
  • Udarbejdelse, ajourføring og gennemførelse af drifts- og vedligeholdelsesplaner
  • Koordinering af håndværkere, leverandører og gartnere
  • Gennemførelse af mindre moderniserings- og renoveringsprojekter.

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en moden, selvstændig og robust personlighed. At du arbejder fokuseret, struktureret og løsningsorienteret med opgaverne med fokus på driften. Herudover besidder du gode kommunikationsevner både på skrift og i tale, og har indgående erfaring med samarbejde med beboerdemokratiet.

Korte deadlines bliver en del af din hverdag, og derfor er det vigtigt, at du har den energi og det engagement, der skal til for at overkomme forhindringer undervejs. Du har lederevner med en motiverende ledelsesstil, og som person er du troværdig, tillidsvækkende, positiv og åben. Vi tager det som en selvfølge, at du er fuld fortrolig med anvendelse af IT-redskaber i dit daglige arbejde.

For at varetage rollen kræves det, at du har et gyldigt kørekort.

Ansættelsesforhold

Hos Kereby ApS tilbyder vi et spændende og alsidigt job i et velfungerende arbejdsmiljø. Et job hvor du har indflydelse og kan påvirke udviklingen. I jobbet må der påregnes mødeaktivitet udenfor normal arbejdstid. Arbejdsstedet vil primært være vores hovedkontor i Nordhavnen samt på vores ejendomme. Vi tilbyder løn- og ansættelsesvilkår, der modsvarer de stillede krav og en attraktiv pensionsordning.

Bliv en del af Kereby ApS

Kereby ApS har kontor i Københavns Nordhavn og huser ca. 100 medarbejdere. Her kommer du til at arbejde tæt sammen med dine nye engagerede og professionelle kollegaer fordelt på vores teams; Asset Management, Facility Management, Property Management, Finance, Development, Marketing, Legal, Fund Management og Acquisition. Du får et ansvarsfuldt og udfordrende job i en spændende organisation, hvor vi stiller krav til hinanden, overholder deadlines og alle gør en ekstra indsats, når opgaven kræver dette.

Ansøgning og spørgsmål

Vi søger en ejendomsinspektør til tiltrædelse hurtigst muligt.
Vi afholder løbende samtaler og lukker stillingsopslaget, når vi har fundet den rette kandidat. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Martin Ekmann Toft, Operations Manager på mto@kereby.dk.

Søg stillingen via nedenstående "Søg jobbet online" hurtigst muligt.


Om Kereby ApS

Kereby ApS arbejder fokuseret og selektivt med investering, udvikling og drift af klassiske ejendomme i indre by. Kereby ApS forvalter flere end 170 ejendomme fordelt på ca. 300.000 kvm. Læs mere om Kereby ApS på www.kereby.dk.