Jobindex – søger for Trier Industries A/S
Trier Industries A/S
 

Industritekniker til multitasking-bearbejdningscenter (CNC)

Har du erfaring med fræse- og drejemaskiner? Og vil du arbejde med små serier, hvor der ofte kommer nye udfordringer, som du skal finde ud af, hvordan du løser?

Som tekniker eller opstiller hos Trier Industries arbejder du med komponenter i mange forskellige metaller, og du kommer til at lave mange forskellige opstillinger og lære nye programmer.

Og så får du nogle rigtig dygtige kolleger, som ikke bare er fagligt stærke, men også har det rigtig godt sammen socialt.

Vil du være én blandt Danmarks bedste industriteknikere?

Trier Industries er en moderne produktionsvirksomhed med en højteknologisk maskinpark, hvor vi producerer komponenter til kunder fra bl.a. vind-, fødevare- og offshore industrien samt Forsvaret.

Du kommer til at samarbejde med kolleger, som ikke bare er erfarne – vi er også innovative, når det handler om udvikling. Her er præcisionsniveauet højt, og vores CNC-maskiner, robotter og dygtige medarbejdere producerer specialkomponenter i døgndrift.

Få en alsidig hverdag med små serier og mange opstillinger

Din hverdag kommer til at foregå i 1 af vores 2 produktionshaller, hvor vi i gennemsnit bearbejder omkring 100 nye varenumre om måneden. Vores speciale er små serier, og du laver derfor nye opsætninger hver dag.

Sammen med en erfaren kollega bliver du ansvarlig for vores multitasking-dreje-/fræsemaskine, som kører med 1 fræsehoved øverst og 2 drejespin nederst. Vi bruger GibbsCAM til programmeringen, men har du erfaring med CAM-programmering generelt, skal vi nok lære dig op.

Vi tilbyder fastansættelse og gode mødetider

Du bliver en del af dagholdet og arbejder fra 7.00 til 15.15.

    ”Dagen starter altid med overlevering fra natholdet. Kl. 7.15 tager vi et morgenmøde, hvor vi får clearet dagens opgaver og hører, om nogen har brug for hjælp. Og så kører resten af dagen egentlig rimelig selvstændigt med opsætninger ud fra de tegninger, som ligger klar til dig.” – Produktionschef Michael Gade

Gode kolleger og et godt arbejdsmiljø

Vi har en rigtig god tone kollegerne imellem, og vi er en rimelig flad organisation, hvor direktøren ofte går rundt i produktionen. Du kommer til at passe godt ind, hvis du er typen, der godt kan lide at arbejde med lidt forskelligt – og lidt komplicerede opgaver. Og hvis du er typen, som lige spørger sidemanden, om han har haft en god weekend, når du møder ind om mandagen.

Maskinarbejder eller industritekniker med godt humør

  • Du er faglært maskinarbejder eller industritekniker.
  • Du har erfaring med CAM-programmering.
  • Du har erfaring med opstilling og programmering af multitasking-bearbejdningsmaskiner.
  • Du kan aflæse tegninger og arbejde selvstændigt på baggrund deraf.
  • Du trives med små serier og mange opstillinger.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mette Markussen på 72 45 91 47.

Du søger jobbet ved at sende din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

Mette Markussen
Rekrutteringskonsulent
Mette Markussen
Telefon
+45 7245 9147
Jobindex – Find din jobglæde