Adelborg Byg

Konstruktionsingeniør

Adelborg Byg

Indrykket 

AdelborgByg søger en konstruktionsingeniør til vores afdeling i København. Vi er en fremgangsrig entreprenørvirksomhed, og vi er totalleverandør til byggeprojekter i hele Danmark. Vi har domicil i Aalborg og afdeling i Hedehusene.

Som konstruktionsingeniør får du ansvaret for byggeprojekter til bolig- og erhvervsbyggeri med fokus på store byggeprojekter i København.

Din arbejdsuge

Som konstruktionsingeniør vil dit hovedfokus være på beregninger, tegninger og beskrivelser af projekter. Du kommer ikke til at kede dig, da din arbejdsuge omfatter en stor variation af arbejdsopgaver, herunder:

  • Granskning af projekt (design project review)
  • Projektstyring og sikring af byggeriets overordnede tidsrammer og kvalitet
  • Tilstandsvurdering, inklusive budget for eventuelle udbedringer
  • Vurdering af overholdelse af myndighedskrav
  • Kvalitetssikring af igangværende byggeri for køber, herunder tilsyn på pladsen
  • Deltage i byggemøder
  • Ansvarlig for projektoverlevering til køber
  • Rådgivning og samarbejde med bygherre
  • Daglig kontakt til kunder, samarbejdspartnere og offentlige myndigheder.

Du indgår i vores faglige team af dygtige medarbejdere, hvor sparring og faglig udvikling står højt på dagsordenen. Du vil være tilknyttet vores kontor i Storkøbenhavn og vil primært arbejde på projekter på Sjælland.

Dine kvalifikationer og personlighed

Vi forventer, at du er uddannet bygningsingeniør med speciale i konstruktion og med +7 års erfaring fra byggebranchen i lignende stilling. Du har bred konstruktionsmæssig viden og indsigt inden for bl.a. stål, beton og trækonstruktioner.

Det er et krav, at du har kørekort til personbil, behersker dansk og engelsk i skrift og tale, og derudover vægtes det positivt, at du behersker teknisk engelsk i skrift og tale.

Vi anvender Revit, Sigma, Project og Ajour; derfor vil det være en fordel, hvis du har praktisk erfaring med et eller flere af disse værktøjer.

Din personlighed er vigtig. Når du ansættes i AdelborgByg, kommer du til at indgå i en innovativ virksomhed, hvor ansvar og selvstændighed uddelegeres fra første dag i jobbet. Det kræver, at du er engageret og har forståelse for dine skiftende roller som konstruktionsingeniør/rådgiver i forskellige projektsammenhænge, og at du er god til at begå dig i samspillet mellem de forskellige faglige grænseflader, der er på vores projekter. Vi ser gerne, at du tager aktivt del i udviklingen af vores virksomhed og selv opsøger ny viden.

Vi tilbyder

Vores medarbejdere er vigtige for os, og vi er kendt for langvarige relationer. Som medarbejder i AdelborgByg kan du forvente en ung, uformel og visionær arbejdsplads med en stor stab af dygtige og gode medarbejdere. Vi arbejder tæt sammen, deler vores viden med hinanden og hjælper aktivt hinanden i hverdagen. Stillingens kompleksitet afspejles i en attraktiv løn- og ansættelsespakke, der forhandles individuelt, og som matcher dine kvalifikationer og kompetencer.

Du får kontor i Storkøbenhavn.

Ansøgning og tidsplan

Du skal sende din ansøgning, inkl. CV og foto, via linket nedenfor. Da vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, afholder vi løbende jobsamtaler.

Har du uddybende spørgsmål til stillingsopslaget, er du velkommen til at ringe til produktionsdirektør Thomas Adelborg på tlf.: +45 2560 6080.


Om AdelborgByg

AdelborgByg er et professionelt byggefirma. Vi har alt under ét tag, leverer totalløsninger og udfører opgaver for alle typer af professionelle kunder i hele Danmark.

Vi er anerkendt for solidt håndværk, ærlig kommunikation og faste aftaler. Vores speciale er projektudførelse i hoved- eller totalentreprise, og vi ved, at vores succes beror på vores kunders tilfredshed.

AdelborgByg har mange års erfaring inden for byggebranchen og samarbejder med private erhvervskunder, investorer og boligselskaber.