JN Data A/S

IT-Netværksspecialist

JN Data A/S Roskilde og Silkeborg

Indrykket 

Sæt dit aftryk på design og implementering af komplekse netværksløsninger

Vil du arbejde med et af Danmarks største og mest komplekse IT-netværk, så er der her en enestående mulighed for at bringe din erfaring med førende netværksprodukter til JN Data.

JN Data har hovedsæde i Silkeborg og kompetencecenter i Roskilde og Warszawa. Netværksafdelingen er repræsenteret alle tre steder. Den ledige stilling kan bestrides fra enten Roskilde eller Silkeborg og en begrænset rejseaktivitet til de andre lokationer må påregnes.

Som netværksspecialist hos JN Data indgår du i et fællesskab på over 80 netværksspecialister, netværksarkitekter og konsulenter, som arbejder med netværksinfrastruktur til finanssektoren. Jeres samlede opgave er at sikre den daglige drift og videreudvikling af infrastrukturen, hvilket også bliver opgaven i dette job. Du vil blandt andet få opgaver inden for router switch, datacenter, Netscaler og DevOps. På sigt skal vi i gang med et Software Defined Network projekt, som du kan blive en del af.

Du har styr på netværk og solid erfaring med at bruge dine kompetencer i projektopgaver.

Du har erfaring med firewall, proxy, routing og switch samt load balancer produkter fra Cisco, Checkpoint, Citrix og BlueCoat. Du brænder for at arbejde med komplekse netværksdesign, udvikling og implementering. Vi ser gerne, at du er certificeret inden for et eller flere områder, ligesom mange af dine kommende kolleger i afdelingen, og du er klar til at lære. Vi forventer, at du har minimum 5 års erhvervserfaring med netværk.

I JN Data vinder vi sammen. Det er derfor vigtigt for os, at du er en god samarbejdspartner og en teamplayer – både for kunder og kollegaer. Vi sætter faglig sparring højt, og det skal du, som vores nye kollega også gøre, så vi sammen finder den rigtige og mest enkle løsning for vores kunder.

Du skal derfor som person kunne nikke genkendende til flere af disse adfærdstræk:

  • Er selvstændig, resultat- og løsningsorienteret
  • Leverer kvalitet og har fokus på, at kunden er i centrum
  • Følger opgaver helt til dørs
  • Gode kommunikationsevner - både på dansk og engelsk
  • Høj kvalitet i skriftlig fremstilling af generel kommunikation og dokumentation

Vi har fokus på dit potentiale og din udvikling

Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og ikke mindst dedikationen, så kan vi til gengæld give dig: gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som på mange fronter er på vej fremad med en klar forretningsstrategi.

Vi planlægger et introduktionsforløb for dig fra første dag og du får tilknyttet en mentor, så du hurtigt bliver fortrolig med din nye rolle og dine opgaver. Vi sikrer løbende fokus på dit potentiale og din udvikling ved faste feedback-samtaler med din leder.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning via linket. Hvis du har flere spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Ali Rezvani på 29740602.

Ansøgninger vurderes efterhånden som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Om JN Data
JN Data leverer sikker, stabil og effektiv IT-drift, -infrastruktur og -service til den finansielle sektor. I samarbejde med vores kunder når vores løsninger ud til mere end 40.000 ansatte i 200 banker- og realkreditinstitutter i Danmark og Norden. Vores løsninger betyder også, at bank- og realkreditkunder eksempelvis kan overføre penge i netbanken, bruge dankortet, få udbetalt løn eller benytte Mobilepay og Apple Pay.

Fordi vi direkte eller indirekte er inde over mange forskellige services til ansatte og forbrugere, er det helt afgørende, at vores datacenter er en velsmurt maskine, hvor kapacitet, svartider, tilgængelighed og sikkerhed er i top.

Vores dedikerede medarbejdere er nøglen til, at vi fortsat vedligeholder og opbygger fremtidens IT-løsninger til en finansbranche i rivende udvikling. I Danmark har vi kontorer i Silkeborg og Roskilde, og sammen med vores konsulenter i Polen er vi mere end 800 IT-professionelle.

JN Data er ejet af Jyske Bank, Nykredit, Bankdata, SDC og BEC, som sammen med Silkeborg Data udgør vores seks kunder.

Læs mere om os på www.jndata.dk og følg os på LinkedIn.