DAVA Foods

DAVA Foods Denmark A/S søger til out-of-Home markedet på Sjælland en Key Account Manager, der brænder for salg!

DAVA Foods

Indrykket 

Interessen for æg og æggebaserede produkter er stærkt stigende. Udover at være en stærk kilde til proteiner og vitaminer, har ægget også utallige funktioner og anvendes hyppigt i mange forskellige henseender i køkkenet. Derudover er æg i sin naturlige form også et af de mest klimavenlige fødevarer på markedet. DAVA Foods ønsker at øge forbrugernes bevidsthed omkring dette, og vi udvikler derfor løbende vores sortiment, senest med forskellige ”to-go” løsninger og ”finger-foods”.

Vi har brug for en erfaren Key Account Manager, som vil hjælpe os med at udbrede budskabet og få vores produkter ud til endnu flere samarbejdspartnere til glæde og gavn for forbrugeren og klimaet.

Hos DAVA Foods oplever vi stor vækst, og vi ønsker at fortsætte denne udvikling, hvorfor vores salgsafdeling søger en dygtig Key Account Manager til at varetage alle salgsrelaterede aktiviteter på Sjælland.

Du vil være ansvarlig for salget af virksomhedens stærkeste sortiment inden for skalæg, pasteuriserede æggeprodukter, madlavningsolier samt en række convenience produkter. Dette salgsarbejde skal blandt andet ske via kundebesøg og deltagelse på fag- og grossistmesser efter nærmere aftale. Det er derfor en klar fordel, hvis du har erfaring med FMCG og service-branchen, da disse er vores vigtigste samarbejdspartnere.

DAVA Foods ønsker at være tæt på beslutningstagerne, for derigennem at sikre vejledning omkring sortiment, produktfunktionalitet og øvrige kommercielle forhold. Vi har derfor brug for en sælger, som formår at åbne døre og udbygge professionelle relationer til vores samarbejdspartnere. Du er en dygtig forhandler, og du får tingene til at ske via din imødekommende personlighed.

Dine kvalifikationer

Du vil i dagligdagen arbejde ud fra din egen bopæl på Sjælland, hvorfra du vil være på udkig efter nye salgsmuligheder, mens du vil blive supporteret af vores salgsafdelings Back-Office. Det er derfor vigtigt, at du formår at planlægge din egen arbejdstid og holde dig selv topmotiveret – at du besidder et stort personligt drive. Du trives med timerne i bilen, og nyder at være i kontakt med kunder og potentielle samarbejdspartnere.

God kundeservice falder dig naturligt i dit daglige arbejde, og du forstår vigtigheden af, at vi til enhver tid imødekommer vores kunders ønsker og behov.

Vi forestiller os, at du har:

  • Minimum 3 - 5 års erfaring som konsulent eller kørende sælger (erfaring fra en fødevarevirksomhed eller leverandør til HORECA markedet vil være en stor fordel)
  • Gode kompetencer i brug af ERP/Navision
  • Gode kompetencer i MS Office-pakken – herunder særligt Excel
  • Flydende dansk og engelsk

Det vil være en klar fordel, hvis du har dokumenteret erfaring fra et professionelt køkken. Du skal være forberedt på, at mødeaktiviteter på DAVA Foods’ domicil i Hadsund vil forekomme.

Vi tilbyder

DAVA Foods er nordens største leverandør af friske skalæg og pasteuriserede æggeprodukter – bare for at nævne lidt. Vi har kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Estland, vi er mere end 300 medarbejdere og vi vil i 2020 håndtere mere end 2 mia. æg på koncernniveau.

Vi tilbyder en attraktiv salgsstilling med aflønning, der svarer til jobbets karakter. Du vil ligeledes indgå i virksomhedens pensionsordning og sundhedsforsikring. Du bliver en del af en virksomhed i vækst og med store ambitioner for fremtiden. Dagligdagen er præget af en afslappet omgangstone, og hvor samarbejde på tværs af afdelingerne vægtes højt. I perioder er der travlt, men vi lykkes altid sammen.

Er du vores nye kommende kollega?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgsdirektør Food Service Jens Madsen på tlf. +45 2333 4849 eller HR-Koordinator Henrik Ørbæk Abildgaard på tlf. +45 2924 8509.

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV til ansoegning@davafoods.com markeret ”Key Account Manager” i emnelinjen. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, så fremsend din ansøgning og CV hurtigst muligt.

Alle henvendelser behandles fortroligt.