Jobindex – søger for Orca Insurance Agency A/S
Orca Insurance Agency A/S
 

Regnskabsansvarlig til en spændende stilling i et internationalt miljø

Jobindex A/S søger for kunde

Som regnskabsansvarlig hos Orca Insurance Agency A/S, forventer vi, at du besidder en høj faglighed, da du kommer til at få det fulde ansvar for vores regnskabsaflæggelse og finansielle rapportering.

Stillingen er uden ledelsesansvar, men dine inputs med henblik på at forbedre og effektivisere arbejdsprocesser og forretningsgange, er meget velkomne, både på kort og langt sigt. Du bliver involveret i udviklingen af den økonomiske funktion, i tæt samarbejde med ledelse og andre kollegaer.

Vi vægter det sociale på arbejdspladsen højt, og i samarbejde med virksomhedens 9 kollegaer, leverer vi dagligt høj service for vores kunder.

Dine opgaver vil være:

  • forberedelse af materiale til månedsafslutning og årsrapportering
  • skat og momsrapportering
  • afstemning af debitorer og kreditorer
  • afstemning af bankkonti
  • budgettering, forecasting og cashflow
  • rejseafregning
  • vedligeholdelse af aktiver
  • fakturahåndtering og vedligeholdelse af leverandørinformation
  • finansielle ad hoc-opgaver

Du refererer til Orcas CEO, med en direkte linje til vores London-baserede Group Finance-team i vores moderselskab, Neon.

Kvalifikationer og kompetencer:

Ideelt set kommer du fra en lignende funktion, med ansvar for både de daglige regnskabsopgaver, samt rapporteringen og månedsafslutning. Du har gerne fem års erfaring i regnskabsføring herunder et godt kendskab moms. Vi bruger e-conomic som ERP-system og virksomhedssproget er engelsk, men flydende dansk er også et krav.

Som person er du udadvendt, fleksibel, en udpræget holdspiller, som besidder gode kommunikative evner. Du er vant til at tage ansvar og arbejder selvstændigt. Overholdelse af deadlines kommer naturligt til dig, og det er en stor fordel, hvis du er vant til at rapportere til hovedkontor i udlandet.

Praktiske informationer:

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link og senest den 21. marts 2019. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning.

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Sean Munk på 72 45 91 46.

NB: Tiltrædelse er snarest muligt, hvorfor vi løbende indkalder til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Om os

Vi blev etableret i slutningen af 2017, som i første omgang gav en mere komplet forsikringsløsning til Marine & Energy sektorer. I betragtning af at Orca er i sin tidlige driftstid, må kandidaten forvente, at pligter og ansvar kan variere i forhold til en mere modnet virksomhed.

For yderligere information, besøg vores hjemmeside www.orcarisk.com.

Kontaktperson

Sean Munk
Sean Munk
Telefon
+45 7245 9146
E-mail
smu@jobindex.dk
Jobindex – Helt rigtige forbindelser