Jobindex – søger for FDC
Kundelogo
 

.Net C#-udvikler til skandinavisk IT-hus

Jobindex A/S søger for kunde

Har du solide kompetencer inden for .NET og C#, erfaring med frontend, og vil du have en central rolle hos en af Skandinaviens største leverandører af IT-løsninger til forsikrings- og pensionsbranchen?

Her får du mulighed for at:

 • Arbejde med de nyeste teknologier og være med til at bringe nye systemer på banen
 • Være med på vores agile rejse, hvor vi kontinuerligt udvikler vores løsninger og ikke mindst os selv
 • Tage ansvar fra start og håndtere udviklingen af vores vigtigste systemer
 • Få en central rolle og få indflydelse på forretningens udvikling fra start

Du kan tage systemansvaret fra start

Vil du have muligheden for at komme ind og være med til at tage ansvar for den kontinuerlige udvikling og vedligeholdelse af dele af FDC’s applikationsportefølje til forsikrings- og pensionsbranchen, så er det her chancen.

I FDC arbejder vi agilt efter principperne i SAFe (Scaled Agile Framework), og vi forventer, at du byder ind med nysgerrighed og lyst til at arbejde agilt.

Du vil blive en del af et mindre selvstyrende agilt team i en selvstændig Business Unit med fokus på to primære kunder. Dit team er med til at udvikle og vedligeholde systemer til automatisk understøttelse af vores kunders administration, indbetalingshåndtering, sagsbehandling samt håndtering af indkomne henvendelser (eks. telefoni, chat, mails etc.).

Opgaverne spænder vidt og du kommer til at deltage i alle faser af udviklingen:

 • Kravafklaring sammen med vores kunder
 • Analysere, designe, nedbryde og estimere features
 • Implementation og test af funktionalitet i systemet
 • Fejlsøgning samt løbende forbedring af den eksisterende kodebase, så vi fortsat kan øge kvalitet, modularisering og testbarhed

Vi arbejder med objektorienteret analyse, design og programmering og anvender udviklingsprincipper som eksempelvis Test-First, SOLID og Clean Code.

Dine egenskaber

Du har en relevant IT-uddannelse som eks. datamatiker, datalog eller ingeniør, men andre kan også være interessante.

Du er en fagligt stærk og nysgerrig udviklerprofil og har gerne erfaring med både frontend- og backend-udvikling, men for den rette kandidat kan det her godt være det første job. Det vigtigste er, at du har stærke kompetencer inden for udvikling og har, eller kan tilegne dig, en stærk forståelse for forretningen.

Du har et solidt teoretisk fundament, en høj faglig stolthed og en naturlig nysgerrighed på nye teknologier, som du gerne vil dele med andre. Du begår dig trygt i:

 • C#, .NET Framework, Unit testing og WCF
 • Entity Framework, Linq og Microsoft SQL Server
 • At kommunikere både på dansk og engelsk

Herudover vil det være en fordel hvis du også har:

 • Forretningsforståelse fra forsikrings/pensions branchen
 • Erfaring med at arbejde med moderne UI-løsninger
 • Erfaring med og lyst til at arbejde agilt

FDC tilbyder

Du vil få rige muligheder for at udvikle dine faglige kompetencer såvel som dig selv personligt gennem udfordrende opgaver, sparring med kollegaer samt deltagelse i uddannelse, kurser og konferencer.

Du bliver en vigtig del af en dynamisk virksomhed med omkring 200 engagerede ansatte præget af stor faglighed, vide rammer og en åben, uformel og humoristisk omgangstone samt en stærk social kultur med bl.a. sportsklubber, fredagsbar og fitnesscenter.

Vi bor i Ballerup, tæt på offentlig transport – og vi har fleksible og attraktive ansættelsesvilkår med en god kantineordning, sundhedsforsikring og mulighed for fysioterapeut/osteopat.

FDC er ejet af hollandske TSS, hvilket giver muligheder for udvikling og vidensdeling på tværs af landegrænser.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent, Jens Wang +45 72 45 90 74.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Bemærk, at du skal kunne fremvise en acceptabel straffeattest.

”Kandidaterne vælger os ofte, fordi vi har et særligt fokus på vores medarbejderes faglige udvikling, men det er kombinationen med det sociale sammenhold, der bliver fremhævet, når vi spørger medarbejderne, hvad de bedst kan lide ved at være hos os” fortæller Managing Director, Henrik Levring

Vi glæder os til at læse din ansøgning!

Kontaktperson

Jens Frederik Wang
Jens Frederik Wang
Telefon
+45 7245 9074
E-mail
jfw@jobindex.dk
Jobindex – Helt rigtige forbindelser