Choicefood ApS

Kok/madentusiast til drift af vores event & catering-afdeling

Choicefood ApS, Dyssegård

Mad er ikke bare mad – mad er gode oplevelser, du skaber!

Som ansvarlig for vores event & catering laver du ikke bare mad. Du sammensætter de rette smage – finder de rette råvarer – dyrker nye trends og tænker kreativt, så du hele tiden gør vores menu endnu bedre.

Det er det, du brænder for. Og samtidig har du så meget brancheerfaring, at du ved, hvornår du skal smide det, du har i hænderne, og give den gas, så vores kunder får maden til rette tid og i topkvalitet.

Du er med til at udvide konceptet hos Choicefood.dk

Vi driver i dag både cateringservice, frokostordninger og eventforplejning af sunde og smagfulde gourmetretter til virksomheder i Storkøbenhavn. Det går mildest talt godt, og derfor åbner vi i foråret 2019 også en ny gourmetbutik i Vangede med fokus på moderne take away-retter – ”ready to cook”.

Det er i disse nye lokaler, du folder dig ud, og det er her, du laver maden til vores event & catering-arrangementer. Du ved aldrig, hvad dagen bringer, for selvom vi ofte kender bestillingerne på forhånd, så kan der også akut være behov for at træde til, hvis en kunde kræver det.

Dine primære opgaver inkluderer

  • Tilberedning og produktion af event & catering-menuer.
  • Direkte kontakt med den eventansvarlige vedr. deres ønsker til menu og lign.
  • Vedligeholdelse af buffet på location, hvis kunden ønsker det.
  • Koordinering af cateringassistenter, hvis kunden ønsker total cateringforplejning.
  • Anretning af dressingroom food til koncerter og lign.

Du har en passion for veltillavede mad – med variation for øjet

Og du lader dig inspirere af de madoplevelser, du har på restauranter, hjemme i køkkenet, eller som du ser på blogs eller tv. Du mestrer at lave international mad – herunder vegetarisk og vegansk mad.

Vi håber, at du vil udfordre os. Så hvis du har en god idé, kommer den sikkert på menuen.

  • Du er afdelingsansvarlig, men i tæt dialog med køkkenchefen og ejeren.
    – Vi er på nuværende tidspunkt et samlet team på 8 medarbejdere, men vi skal være flere!
  • Du er uddannet kok eller har en relevant madfaglig baggrund, så du kender til de forskellige arbejdsgange og forskellige tempi.
  • Du kan prioritere dine opgaver og håndtere travle perioder.

For at lykkes i dette samarbejde skal du være en ildsjæl, der ser det som et personligt mål at få konceptet til at spille og maden til at smage. Mad er ikke bare mad – mad er en oplevelse, og derfor er du helt naturligt målrettet og ambitiøs, når det kommer til kvaliteten.

Lyder det som noget for dig?

Stillingen er som udgangspunkt med opstart pr. 1 marts 2019.

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til Ronni Lundegård via linket ”Søg jobbet online”.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ronnie på +45 2421 3326.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til statistik og til at gøre hjemmesiden mere brugervenlig. Der sættes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her om vores brug af cookies, herunder hvordan du fravælger brugen af cookies.