Jobindex – søger for Danmarks Skibskredit A/S
Danmarks Skibskredit
 

HR-medarbejder

Jobindex A/S søger for kunde

Er du ambitiøs, og brænder du for at sætte HR i system og udvikle på nye initiativer, så har vi stillingen til dig.

Velkommen til Danmarks Skibskredit

Danmarks Skibskredit er ejet af et konsortium bestående af Axcel, PFA og PKA. Vi er en velkonsolideret, international virksomhed med 75 ansatte, bosiddende i hjertet af København. Vi arbejder hver dag for at servicere vores kunder i rederibranchen med skibsfinansiering. Det samlede udlån udgør omkring DKK 40 mia. Vidensniveauet er højt og ansvaret stort. Opgaverne er mange og spænder over alle aspekter af finansiel virksomhed.

Om jobbet

Du kommer til at arbejde i en HR-afdeling under opbygning. Opgaverne favner bredt inden for HR og personaleadministration. Du får hurtigt ansvar og har mulighed for at præge de forskellige procedurer vedrørende rekruttering, onboarding, offboarding, medarbejder- og talentudvikling o.l. Opgaveløsning og udvikling af tiltag vedrørende HR-paletten sker i samarbejde med Head of Human Resources.

Du kommer i praksis til at arbejde med

  • Onboarding- og offboarding-processer
  • Rekruttering
  • Opbygning af HR-database
  • Digitalisering af personalefiler
  • Videreudvikling af moduler i HR-system
  • Administrative opgaver inden for personaleområdet

Dine kompetencer

Du er detaljeorienteret og stræber efter at levere resultater af høj kvalitet. Du er initiativrig og kan gribe bolden og arbejde selvstændigt med et projekt. Du forstår samtidig vigtigheden af at være en del af et team. Du har lyst til at være på en arbejdsplads, hvor der lægges vægt på at skabe gode relationer på tværs af afdelinger og forskellighed. Du kan derudover svare ja til nedenstående:

  • Du har en relevant kandidatuddannelse inden for HR
  • Du har et par års erfaring, evt. fra studiejob, gerne fra finanssektoren
  • Du er åben, hjælpsom, tillidsskabende og har god situationsfornemmelse
  • Du er struktureret og kan skabe effektive processer

Vi tilbyder

Vi tilbyder en fuldtidsstilling med gode ansættelsesvilkår og attraktive personaleordninger såsom frokostordning, pensionsordning, sundhedsforsikring m.v. Arbejdsdagen er præget af god atmosfære og uformel omgangstone, en flad organisationsstruktur samt korte beslutningsprocesser.

Er du interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til processen eller jobbet kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex, Nicholas Christiansen på 88 63 00 43.
Er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende ansøgning, CV og eksamensbevis senest den 23. juli 2018 via nedenstående ”søg jobbet online”-knap. Vi vil løbende læse ansøgninger igennem og arbejde videre med relevante kandidater. Ansøgninger der ikke er modtaget via nedenstående knap, vil ikke blive taget i betragtning til stillingen.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontaktperson

Nicholas Christiansen
Nicholas Christiansen
Telefon
88630043
E-mail
nic@jobindex.dk
Jobindex – Helt rigtige forbindelser