Jobindex – søger for Northern Greens A/S
Kundelogo
 

Account Manager til frugt- og grønteventyr i Italien

Jobindex A/S søger for kunde

”Det er den italienske drøm med frugt og grønt i centrum, der kan gå i opfyldelse her,” fortæller adm. dir. Jørgen Nielsen.

Udlev din italienske drøm
  • Elsker du Italien, og vil du etablere aftaler med leverandører af italiensk frugt og grønt?
  • Vil du have en stilling, du helt selv kan præge og en hverdag i Italien, hvor du selv sætter grænsen for din succes?
  • Og kan du etablere professionelle og venskabelige relationer til mange forskellige italienske leverandører, der skaber salg i Skandinavien og Europa?

Northern Greens A/S er kåret som gazellevirksomhed og førende inden for helårsleverance af konventionelle og økologiske grøntsager. Besøg os på www.northerngreens.dk. Vi er altid på udkig efter nye leverandører af produkter i Europa, og Italien er derfor en vigtig og voksende samhandelsparter for os.

Som Account Manager får du ansvar for at opbygge stærke bånd til vores eksisterende leverandører og opsøge nye, potentielle leverandører af frugt, grønt og andre produkter i Italien. Desuden behandler du kundeforespørgsler, kvalitetssikrer leverancer til kunder i Europa og følger op på leverandører og kunder i Italien.

”Du står i spidsen for din succes i Italien, så vi finder nye, gode leverandører af frugt og grønt. Så du skal se det her som en unik mulighed for at skabe din fremtid i Italien,” fortæller Jørgen.

Fra den jyske muld i Horsens til Italiens varme

De første 6-12 måneder tilbringer du sammen med 13 kolleger på vores hovedkontor i Horsens. Vi går på arbejde for at udbrede økologisk frugt og grønt i Norden og Europa, og vi står klar til at sætte dig grundigt ind i vores produkter og forretning, så du efterfølgende kan blive udstationeret i Italien. Vi forestiller os, at du vælger at bosætte dig i Syditalien. Og du er selvfølgelig velkommen til at tage familien med.

”Vi bakker dig op og hjælper dig, så din udstationering bliver så god som muligt,” fortæller Jørgen.

Der er flere døre til det italienske eventyr

”Hvis du kan begå dig på italiensk, og du er god til at skabe relationer til folk, så kan du i høj grad komme i betragtning,” fortæller Jørgen.

  • Du kan begå dig på italiensk på et niveau, så du kan gøre dig forståelig i dialog med italienske leverandører, og du har lyst til at blive endnu bedre til italiensk. Du behersker desuden engelsk, og du har måske endda erfaring med salg – alternativt er du kommercielt indstillet og god til at udvikle gode, tillidsfulde relationer.
  • Du skal kunne bringe vores danske forretningskultur ind i de italienske leverandører.
  • Du er god til tale med alle slags mennesker, og du er fleksibel, når der i højsæsonen fra oktober til juni er ekstra travlt.
  • Som person er du god til selvstændigt at strukturere din dag, og du ved, at aftalerne kommer i hus via en god dialog og et fast håndtryk.
  • Du tager ejerskab for din succes, og du er troværdig og ved, hvad rettidig omhu indebærer.

”Du skal selvfølgelig være moden og klar på at tage imod den her udfordring med alt, hvad det indebærer. Og så skal du også være nysgerrig, tillidsfuld og empatisk og finde glæden i at møde mange mennesker og knytte gode bånd der. Og så skal du egentlig bare glæde dig til at komme i gang med et helt nyt liv,” fortæller Jørgen.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Thomas D. Carlsson på 88 63 00 71.

Send din ansøgning og dit CV senest 23/10 2017 via boksen ”Søg jobbet online”. Der afholdes løbende samtaler og vi forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, hvis vi finder den rette. Tiltrædelse efter nærmere aftale.

Kontaktperson

Thomas D. Carlsson
Thomas D. Carlsson
Telefon
88630071
E-mail
tdc@jobindex.dk
Jobindex – Helt rigtige forbindelser