Jobindex – søger for AVN Teknik A/S
Kundelogo
 

Produktansvarlig – du er bindeled mellem kunde og leverandør

Jobindex A/S søger for kunde

Er du klar på en spændende stilling, hvor du bruger din tekniske indsigt til at drive ordrer og aftaler mellem danske industrikunder og udenlandske slibeleverandører som PFERD og VSM?

AVN Teknik repræsenterer et netværk af markedsledende teknologivirksomheder og fungerer som mellemled til vores industrikunder. Vores produkteksperter finder de bedste slibetekniske løsninger til den bedste pris, og du sikrer, at ordrerne går planmæssigt fra bestilling til færdigt produkt.
Store udviklingsmuligheder gennem et operationelt og strategisk ansvar.

Vi tilbyder dig at blive produktansvarlig for vores slibetekniske område og løfte både operationelle og strategiske ansvarsområder. Det betyder, at du kan kombinere hurtige beslutninger med at jagte langsigtede mål. Gennem dine mange forskellige ansvarsområder kan du se frem til at udvikle dig gennem et bredt erfaringsgrundlag og stor medbestemmelse.

Du er bindeleddet mellem vores kunder og leverandører

Efter grundig oplæring i vores produkter er du som produktansvarlig det primære bindeled mellem vores kunder og udvalgte slibeproducenter. Du er tovholder og hovedansvarlig for gennemførelsen af operationelle processer som ordrehåndtering og teknisk support. Derudover fungerer du som leverandøransvarlig, og i samarbejde med ledelsen opretholder du den gode relation til leverandøren og driver produktstrategier, forhandlinger, budgetter samt aktivitets- og strategiplaner.

Øvrige opgaver inkluderer, at du:

  • deltager i planlægning af marketingaktiviteter og salgskampagner
  • supporterer salgsorganisationen og kunder omkring teknik, pris og tilbudsgivning
  • bidrager til sortimentsudvikling inden for forretningsområdet
  • deltager i kundemøder og messer i ind- og udland.

Vi tilbyder gode forhold og et stærkt team

Du bliver en del af et fagligt kompetent team med 3 sælgere og indgår desuden i et tæt samarbejde med de øvrige produktansvarlige og topleverandører. Du får naturligvis en grundig produkttræning og kvalificeret teknisk opbakning fra dine kollegaer. Derudover tilbyder vi en konkurrencedygtig lønpakke med pensionsordning, sundhedsforsikring og overskudsdeling.

Du har teknisk flair og har en god forretningsforståelse

Der kan være flere indgange til stillingen:

Du kan fx have siddet med produktansvaret i en lignende stilling, hvor tekniske produkter til industrien har været omdrejningspunkt.

Alternativt har du - med samme omdrejningspunkt - en baggrund inden for salgsbackup, internt salg, indkøb eller ordrebehandling, og er klar til at tage det næste skridt.

Vi lægger vægt på, at du:

  • er en god købmand, en stærk analytiker, og at du er resultatorienteret og struktureret
  • er en god kommunikator overfor kollegaer, leverandører og kunder
  • er teknisk stærk. Det er ikke et krav, at du har en teknisk uddannelse
  • har gode IT-kundskaber og behersker engelsk i skrift og tale.
Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Fog på tlf.nr. 88 63 00 05.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag, da vi indkalder løbende til samtale. Ansøgningsfristen er den 20. oktober 2017. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.


AVN Teknik er ét af fem datterselskaber i AVN-Gruppen, der er en professionel samarbejdspartner for dansk industri, og som beskæftiger 100 medarbejdere i Brøndby og Silkeborg. AVN Teknik tilbyder værktøj, komponenter og løsninger af højeste kvalitet, og vores leverandører er internationale, markedsledende producenter, hvilket betyder, at vi kan tilbyde markedets bedste og bredeste produktsortiment.

Kontaktperson

Jens Fog
Jens Fog
Telefon
+45 8863 0005
E-mail
jfo@jobindex.dk
Jobindex – Helt rigtige forbindelser