Ønsker du at blive en del af én af verdens førende Facility Management virksomheder, hvis kunder rangerer blandt de største og mest kendte virksomheder? Har du mod på en spændende og udfordrende stilling hvor du udfører opgaver, der ligger udover dit el-fag? Er du bosiddende i Storkøbenhavn? Så er dette job måske noget for dig.

  • Er du både elektrikeren og ”gør-det-selv-typen”?
  • Vil du løse alle slags opgaver hos vores kunder i Storkøbenhavn?
  • Kunne du tænke dig rigtig gode kolleger?

Som vores nye kollega får du en meget alsidig og udfordrende hverdag, hvor du kører ud hjemmefra og udfører alle former for elektrikeropgaver. Foruden de el-tekniske opgaver udfører du også serviceopgaver af kontorinstallationer, ventilation og tekniske installationer, ligesom du tager dig af termografering af el-tavler og står for arbejde på tankstationer i form af lys, styringer, standere, bakeoff-udstyr og prisskilte.

Stærkt team

Dit nye team består af en håndfuld gode kolleger med forskellige håndværksmæssige baggrunde og masser af gåpåmod og værkstedshumor. Vi har det bedst med alsidige opgaver og lægger vægt på work/life-balance og efteruddannelse og kurser. Vi tilbyder pensionsordning, feriefritimer, fritvalgsordning, forsikringspakke m.v. samt en særdeles god personaleforening med arrangementer fordelt over hele året.

Din profil

Du er elektriker, og du kan fremvise straffeattest, ligesom du skal være indstillet på at blive sikkerhedsgodkendt af PET.

  • Du har kørekort B og bopæl i Storkøbenhavn.
  • Du behersker dansk i skift og tale, og du har flair for at betjene smartphone og tablet.
  • Som person er du i stand til at tænke selvstændigt ude på opgaverne, og du har et veludviklet servicegen.
  • Du sætter du en ære i at udføre et pænt stykke arbejde, og du har en god fysik og godt humør.

Hvis du mener, at ovenstående kunne være noget for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV. Da vi løbende indkalder kandidater til samtale, opfordrer vi dig derfor til at ansøge hurtigst muligt. Stillingen kan være besat før ansøgningsfristens udløb. Vi gør opmærksom på, at vi til denne stilling søger 2 medarbejdere.

Ønsker du yderligere information, eller har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Supervisor, Kenneth Høgsted på telefon: +45 53 35 19 85.

Se billeder
Ansat hos CBRE

Hos CBRE ønsker vi at tiltrække de allerdygtigste medarbejdere. Vi er derfor altid interesseret i at høre fra dig, hvis du har faglig indsigt og interesse i at arbejde med erhvervsejendomsrådgivning i en stor international organisation.

Læs mere

Firmapolitik

CBRE Group Inc. opererer overalt i verden efter et enslydende regelsæt for etisk adfærd. Vores kunder har krav på at vide, at vores rådgivning altid er uafhængig, samt at den ydes efter saglige og transparente principper.

Læs mere

Hos CBRE Global Workplace Solutions (GWS) er vi specialiserede i at drive og servicere arbejdspladser af enhver art. Vi tager os af alt det praktiske, så vores kunder kan fokusere på det, der er vigtigst for dem. CBRE GWS er ledende inden for integreret Facility management i Norden. Vi administrerer og vedligeholder store og komplekse bygninger, sikrer det optimale energiforbrug og skaber grønne løsninger. Hver dag arbejder vores dedikerede medarbejdere med at drive og forny arbejdspladser. Mange af verdens største virksomheder har tillid til os som deres FM outsourcing partner — nogle igennem mere end 25 år. Hvorfor? Fordi vi arbejder i deres bedste interesse, som en integreret, strategisk partner.

CBRE GWS er en del af CBRE Group Inc. CBRE Group, Inc., er en Fortune 500 og S&P 500 virksomhed med hovedsæde i Los Angeles og har specialiseret sig i kommercielle ejendomsservices og investeringer. CBRE Group Inc. er den største aktør i branchen (baseret på omsætningen i 2014). Virksomheden har mere end 70.000 ansatte som servicerer bygningsejere, investorer og beboere gennem vores mere end 400 kontorer verden over