Work at the leading edge of offshore wind, with people just as committed as yourself

Medarbejdere til fabriksmontage (nathold)

Vi søger medarbejdere til vores montage i Lindø Industripark, Munkebo. Vi søger både faglærte (el/metal/mekanik) og ufaglærte.

Vil du være med til at bygge verdens største vindmølle V164? Har du kompetencer og erfaring, som kan bidrage til at lykkes med at blive førende inden for offshore-vindindustrien?

MHI Vestas Offshore Wind er en hurtigt voksende international virksomhed – og vi er hurtigt blevet en afgørende spiller i offshore-vindindustrien. På Lindø producerer vi nacellen til verdens største vindmølle V164. V164-møllen måler 220 meter i højden og kan producere 8 MW svarende til strøm til 7500 husstande. Nacellen er den komponent på toppen af vindmølletårnet, der indeholder de primære tekniske funktioner fx. gearkasse, bremse og generator, som styrer vindmøllen.

Det er primært til nathold (5 dags uge) vi i denne omgang søger medarbejdere til.

MHI Vestas Offshore Wind på Lindø

I Lindø Industripark samles vores V164-nacelle, så den bliver klar til at blive samlet med de resterende komponenter, som udgør V164-vindmøllen. Vi søger en række nye medarbejdere, som skal deltage i denne opgave.

Du vil komme til at arbejde i en LEAN-orienteret produktion, hvor sikkerhed, kvalitet og 5S er i absolut højsæde, og det forventes, at du kan leve op til dette. Der arbejdes i mindre teams, hvorfor der lægges vægt på, at du arbejder teamorienteret, og der stilles krav til, at du arbejder systematisk og disciplineret.

Jobbeskrivelse

Jobbet som montagemedarbejder kan indeholde en række forskellige opgaver primært indenfor el, men der vil også forekomme mekaniske montageopgaver. Vi søger lige nu medarbejdere til montagen (primært med en faglært el-baggrund), gerne med erfaring fra branchen eller fra et tilsvarende produktionsmiljø.

Eksempler på opgaverne er:

  • Kabeltræk
  • El-mekanisk montage
  • Tavlemontage
  • Mekanisk montage
  • Tolkning af tegninger og instruktioner

Det vi søger

Det er primært til nathold (5-dags uge), vi søger medarbejdere til. Som person skal du være omstillingsparat og klar til at tage imod nye udfordringer med et smil. Vi forventer, at du kan dansk i både skrift og tale, og da vi arbejder i et internationalt miljø vil det være en fordel, hvis du også kan tale og forstå engelsk, men det er ikke et krav.

Det er vigtigt, at du tager ansvar for området, dig selv og dine kollegaer. Det betyder, at du skal være omhyggelig, kvalitetsbevidst og struktureret. Vi forventer derudover, at du har en høj arbejdsmoral, altid forsøger at yde dit bedste og gerne kommer med input til forbedringer.

Der er tale om fysisk arbejde, hvor du skal gå, stå og ligge på knæ i forbindelse med montagen. Arbejde fra lifte og stilladser kan forekomme. Har du certifikat til at betjene kran C (travers- og portalkran) og/eller truck certifikat er dette en fordel, men ikke et krav.

Yderligere information

Vi tilbyder en fastansættelse med start snarest muligt på en voksende og udfordrende arbejdsplads. Lønnen er i henhold til overenskomst og det faglige niveau.

Ansøgninger håndteres løbende og med fortrolighed. Ansøg venligst ved hjælp af “APPLY HERE" i bunden af denne side.

For yderligere information om stillingen er du velkommen til at kontakte Peter Martinsen på tlf. 2723 0628.

Apply here
MHI Vestas Offshore Wind

MHI Vestas Offshore Wind is a joint venture between Mitsubishi Heavy Industries (MHI) and Vestas Wind Systems A/S established in April 2014. Our vision is to be a leading player in the offshore industry by remaining customer-focused and setting new standards for industry collaboration. We aim to lead growth and co-develop offshore wind as a financially viable and sustainable energy source to benefit future generations. Furthermore, we intend to create a pleasant workplace with challenging development opportunities, flexibility and joint responsibility. We are an international organisation totalling more than 1300 employees. Our headquarters is based in Aarhus, Denmark, and we have offices in the UK, Netherlands, Belgium, Germany and Sweden.

Read more

Copyright 2015 MHI Vestas Offshore Windâ„¢