JOBVIDEO

I videoerne herunder kan du høre vores medarbejdere fortælle om, hvordan det er at arbejde hos MAN Diesel & Turbo. Klik på knappen til højre i den enkelte video for at åbne i fuld skærm.

Vores generelle jobvideo

Vores R&D department

Service center i Fredrikshavn

Service center i Kbh

Competence center for propellers

Engineering department i Holeby

Engineering department i Kbh

MAN Diesel & Turbo søger elever, der vil frem i verden

Vidste du, at MAN Diesel & Turbo Holeby designer og udvikler firetaktsdieselmotorer, der sikrer strøm og aircondition på de store krydstogtskibe? At disse motorer også sikrer strøm til afsides bygder i Grønland? MAN Diesel & Turbo Holeby beskæftiger over 200 medarbejdere, og mange af dem arbejder hver dag på at finde løsninger, der sikrer at disse firetaktsdieselmotorer bruger mindst muligt brændstof og udleder færrest muligt skadelige partikler.

Er du klar til at blive en del af dette? Så kom og få en unik uddannelse hos os, som vil gøre dig til en af fremtidens stjernespillere.

Vi søger en administrationselev, der er klar til en spændende, toårig uddannelse i et internationalt og multikulturelt miljø, hvor du kommer i flere forskellige afdelinger, så vi sikrer, at du får den bredest mulige uddannelse.

Det får du

Vi ønsker, at vores elever bliver fremtidens medarbejdere hos MAN Diesel & Turbo, og derfor bruger vi mange kræfter på at lave personlige uddannelsesplaner, samtidig med at du som elev kommer til at få ansvar og udfordringer undervejs. Du bliver en del af et aktivt elevnetværk, og du kommer på studieture i virksomheden sammen med elever fra København og Frederikshavn.

Ud over en målrettet uddannelse med masser af muligheder, så tilbyder vi dig både faglig og personlig udvikling i en international virksomhed med afdelinger i mere end 150 lande.

Hvem er du?

Du har en EUX, HHX (plus 5 ugers grundforløb), HG eller HGS, og du er god til både dansk og engelsk i skrift og tale.

Som person er du nysgerrig, du elsker at stille spørgsmål, og du har lyst til at lære en masse. Du er proaktiv og opsøger gerne selv opgaverne og bidrager med egne ideer og input.

Du er selvfølgelig også en hel masse andet, og det glæder vi os til at høre meget mere om.

Klar til fuld skue?

MAN Diesel & Turbo er den virksomhed, som kan give dig den bedst tænkelige start på din fremtid. Vi leder efter elever, der elsker fremdrift og udvikling, og du skal have lyst til at udfordre os for fuld skrue.

Ansøgning

Har vi gjort dig nysgerrig på at høre mere om mulighederne som elev hos MAN Diesel & Turbo, så send din ansøgning til os.

Tiltrædelse er den 1. september 2017.

Er du klar til at sende os din ansøgning, så tryk på linket ”Send ansøgning” senest den 31. marts 2017.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Arbejdssted:
H Christoffersensvej 6, 4960 Holeby

Tiltrædelse:
01-09-2017

Arbejdstid:
Heltid

Arbejdsdage:
Dag


MAN Diesel & Turbo SE is the world’s leading provider of large-bore diesel engines and turbomachinery for marine and stationary applications. It designs two-stroke and four-stroke engines, gas and steam turbines as well as compressors. The product range is completed by turbochargers, CP propellers, gas engines and engines for locomotives and chemical reactors. MAN Diesel & Turbo’s goods include marine propulsion systems and turbomachinery units. Customers receive worldwide after-sales services under the MAN PrimeServ brand.