Jobannonce


DanHatchOmhyggelig og ansvars­bevidst 2. mand til rugeægsproduktion

DanHatch, Vrå

Som 2. mand i DanHatch skal du kunne lide at arbejde med produktionsdyr og sætte en ære i at passe dem på en grundig og omsorgsfuld måde. Du skal være struktureret og kunne formå at administrere frihed under ansvar. Lyder dette spændende, er du måske vores nye 2. mand?

Som 2. mand kommer du til at arbejde med pasning af høns og pakning af rugeæg på rugeægsfarmen Galschiøtgård, der er lokaliseret ved Brønderslev i Nordjylland. Du vil indgå i et lille team sammen med blandt andre farmens bestyrer, hvor du bliver medansvarlig for produktionsanlæggets drift samt udførelsen af samtlige opgaver, som er tilknyttet produktionen.

Arbejdsopgaverne indbefatter blandt andet aflæsning og indsætning af dyrene, løbende renholdelse af forrum og øvrige produktionsfaciliteter samt vedligeholdelse af maskiner og inventar.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!