Jobannonce


Cruit Consult ApSIntern ERP-konsulent/-Supporter – MS Dynamics NAV/Business Central

Cruit Consult ApS søger for kunde i Aarhus

Vi søger for vores kunde en intern ERP-konsulent/-Supporter, der i samarbejde med fem kompetente og engagerede kollegaer skal sikre at IT-understøtte en bred vifte af forretningsprocesser både nationalt og internationalt. Afsættet for dit arbejde er MS Dynamics NAV/BC med en tilhørende brancheløsning og en række forskellige applikationer, der dagligt benyttes af flere hundrede brugere.

Du er konsulenten, som udfordres af at favne arbejdsopgaver bredt fra specifikation af ny funktionalitet til udviklere frem til implementering af løsninger. Samtidig finder du det motiverende at skabe effektive brugere gennem uddannelse og support, som du skal levere sammen med to kompetente kollegaer. Du skal herudover udfordre forretningen på processer og best practice med sigte på at bruge flest mulige standardfunktioner i Dynamics NAV/BC.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!