Jobannonce


Tømrerfirmaet Paulsen A/SByggeledere/projektledere søges til virksomhed med spændende byggeprojekter

Tømrerfirmaet Paulsen A/S, Hvidovre

Tømrerfirmaet Paulsen A/S står overfor en række spændende byggeprojekter, og søger i den forbindelse to nye byggeledere til vores kontor i Hvidovre med start hurtigst muligt.

Som byggeleder bliver du en del kontoret, hvor vi på nuværende tidspunkt sidder 4 andre medarbejdere, der sammen har ansvaret for at vores projekter styres ansvarligt og proaktivt. Vi er et mindre team, som vægter en uhøjtidelig omgangstone og godt arbejdsmiljø højt, men har også et stort fokus på høj kvalitet i vores arbejde og medarbejdere med eksekveringskraft.

Som byggeleder i Tømrerfirmaet Paulsen A/S vil du få ansvaret for udførelsen af vores entrepriser, som udføres i Fag- og Hovedentrepriser. Vi søger en erfaren byggeleder med 5 års erfaring inden for faget samt en nyuddannet byggeleder med en håndværksmæssig baggrund.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!