Jobannonce


Konsulenthuset ballisager A/SSelvkørende og resultatorienteret salgsingeniør med kundetække og teknisk indsigt og udgangspunkt i Nordøstjylland

Konsulenthuset ballisager A/S søger for Nordelektro A/S

Kan du tiltrække nye kunder og sælge teknisk facility management? Motiveres du af at gøre en forskel og skabe målbare resultater? Er du selvkørende, og har du kendskab til elektriske og mekaniske installationer? Så er du måske Nordelektros nye salgsingeniør.

Du vil i stillingen skulle opbygge nye kunder til Nordelektros ydelser. Du vil end videre blive en del af det store netværk inden for branchen, som Nordelektro har bygget op igennem de sidste godt 80 år. Der er således tale om opbygning af langsigtede relationer, der på sigt kan udvikle sig til at blive partnerskaber.

Dit overordnede ansvar bliver salg af service og løsninger til nye og eksisterende kunder inden for teknisk facility management. Arbejdet foregår i nært samarbejde med overmontørerne.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!