Jobannonce


BEC
En kombination af Scrum Master og udvikler til lille team

BEC, Roskilde

Brænder du for scrum master rollen, og kunne du tænke dig at bruge den platform til at præge den videre agile udvikling i vores team? Og kan du samtidig benytte din faglighed og tidligere erfaring som udvikler til videreudvikling samt vedligehold af teamets portefølje af systemer? Så er det dig, vi søger.

BEC

Som scrum master hos BEC bliver du ansvarlig for, at teamet følger processer og standarder for good practice i SAFe-rammeværket. Din rolle vil spænde bredt lige fra at bidrage til det løbende flow af opgaver til teamet, at agere som servant leader for at hjælpe det selvorganiserede team med at nå deres mål, til at facilitere teamets fremdrift og konstante og vedvarende forbedringer. Du repræsenterer teamet på ART (Agile Release Train) niveau, hvor du vil samarbejde med teamets product owner i forhold til kommunikationen med teamets interessenter. Du vil desuden skulle varetage en udvikler rolle i teamet.

BEC

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!