Jobannonce


Jobindex A/S
Key account manager med driftserfaring fra hotelbranchen

Jobindex A/S søger for Specialised i Hvidovre

  • Har du erfaring inden for hotelbranchen og gode salgsevner? Og vil du gøre karriere i en af Danmarks førende hotelrengøringsvirksomheder?

”Det er en ret alsidig stilling, da du både har salgsansvar og driftsansvar. Med den ene hånd opdyrker du nye kundeemner og vedligeholder eksisterende. Med den anden hånd har du driftsansvaret for housekeeping-afdelinger på hoteller rundt om på Sjælland,” fortæller adm. direktør Jan Hougaard.

Som key account manager får du primært ansvar for at opsøge nye potentielle kunder ved at aftale et møde for derefter at besøge kunderne og præsentere vores løsninger.

Du får base på vores hovedkontor på Avedøre Holme sammen med en håndfuld medarbejdere, der glæder sig til at få en ny kollega ombord. Lønpakken består af grundløn med tillæg pr. housekeeping-afdeling samt provision af salg til nye kunder.

Jobindex A/S

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!