Jobannonce: Tivoli søger på vegne af KOKS kokke og tjenere til pop-up restaurant

Gem
Tivoli A/S

Tivoli søger på vegne af KOKS kokke og tjenere til pop-up restaurant

København

Er du en dygtig kok eller tjener, og er klar på en gastronomisk udfordring i 7 uger?

Går du højt op i ærlige råvarer, gastronomisk idérigdom og kan smage forskel på godt og rigtig godt? Så har du nu en unik mulighed for at blive en del af KOKS som er hædret med to Michelin-stjerner.

KOKS har tonet rent flag på de unikke råvarer og smage, som kendetegner det færøske køkken. Køkkenchef Poul Andrias Ziskas køkken er baseret på de prægtige fisk og skaldyr. Foruden søpindsvin, jomfruhummere og andre godter fra havet spiller lam også en vigtig rolle.

KOKS søger både kokke og tjenere der er klar på en spændende opgave. Du er derfor enten uddannet kok og du har erfaring fra køkkener med høj kvalitet, eller en erfaren tjener.