Irma A/S

Har du modet til at gå nye veje?

Irma stræber hver dag efter at være blandt Danmarks bedste arbejdspladser. Derfor går vi altid en ekstra meter for hinanden og kunderne.

Som kollega bliver du en del af en virksomhed, der forener en lang historie med tidssvarende værdier om kvalitet, bæredygtighed og økologi. Det er kendetegnende for os, at vi er købmænd med både hjerne og hjerte.

Vi er altid nysgerrige på at være først med nye varer og oplevelser i daglivarebranchen.

Vi tager ansvar for en bæredygtig udvikling

Irma åbnede Danmarks første supermarked. Vi var først til at få god vin på hylderne – og først til at smide buræg den anden vej. Og vi skal blive ved med at vise, at man godt kan være firstmover, selv om man har mere end 130 år på bagen.

Irma er en del af Coop, der med 38.000 kolleger fordelt på 1.100 butikker er Danmarks største virksomhed. Hos os får du masser af plads til at strække vingerne og prøve nye udfordringer af, i takt med at du udvikler dig fagligt og personligt.

Irma – en god arbejdsplads

Det er vigtigt for os at være en god arbejdsplads. Vi har tillid til kollegerne og uddelegerer i høj grad ansvar og beslutningskompetence til den enkelte. Det skaber engagement og arbejdsglæde. Det ses bl.a. gennem de flotte placeringer i analysen af Danmarks Bedste Arbejdspladser. I 2018 vandt Irma hovedprisen for Danmarks mest anbefalede virksomheder.

Et job i Irma åbner op for utrolig mange muligheder for dig, der har viljen og lysten til at blive udfordret og udvikle dig. Vi gør meget ud af at give dig mulighed for både faglig og personlig udvikling. Både gennem den daglige sparring samt uddannelse på Irma skolen.

Vi investerer med glæde i vores kolleger, for vi ved, at de glade, tilfredse og begejstrede kolleger er dem, der skaber et godt indkøbsmiljø for kunderne. Det er alt sammen med til at styrke den særlige Irma-ånd.

Medarbejderfordele

Coop tilbyder løn og ansættelsesvilkår, som er konkurrencedygtige i forhold til det øvrige arbejdsmarked, og derudover har vi en række medarbejdergoder.

Er du vores nye kollega?

Med mange butikker har vi jævnligt brug for nye kolleger. Under vores ledige stillinger kan du se, om vi har en stilling, der matcher din profil.

I Irma ansætter vores butikschefer selv assistancer og servicemedarbejdere. Hvis du er interesseret i at søge en deltidsstilling som assistance eller servicemedarbejder, opfordrer vi derfor til, at du tager direkte kontakt til den butik, hvor du ønsker at søge job.

Se ledige stillinger i Irma


En del af Coop = en del flere muligheder.

Irma er en del af Coop, som består af detailkæderne Fakta, Super Brugsen, Dagli’ Brugsen, Lokal Brugsen, Kvickly og selvfølgelig Irma. Samlet består Coop af i alt 1.100 butikker, op til 300 varehuse og over 38.000 kolleger.

Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver, uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop, hvis du en dag skulle ønske at fortsætte karrieren i en anden af Coops kæder.

Vil du vide mere?

Så kig ind på vores karriereside, og se om der er en ledig stilling, der matcher dine kompetencer og ambitioner.

Du kan også læse mere om Coop og værdier ved at besøge om.coop.dk/forside.