Silkeborg Kommune

Gem
Silkeborg Kommune Virksomhedskonsulent til Jobparate, Job og Erhverv

Silkeborg Kommune

Har du lyst til at arbejde i en ambitiøs organisation, som arbejder ud fra tillid til borgerne, at de er eksperter i eget liv? Vil du gennem din indsats gøre en forskel for både ledige og virksomheder? Vil du arbejde målrettet, virksomhedsvendt og guide ledige til at finde tilbage til arbejdsmarkedet? Så er denne stilling lige noget for dig.

Vi søger en serviceminded og energisk virksomhedskonsulent til vores forsikrede ledige med Anden Sproglig Baggrund (ASB) end dansk. Kerneopgaven er at skabe gode match, jobåbninger, løntilskud, praktikker og jobrettede sprogtræningsforløb. Indsatsen omkring ledige med ASB end dansk er et særligt prioriteret område i Jobcenter Silkeborg.

Gem
Silkeborg Kommune Unik chance for at arbejde med klima- og naturprojekter i Søhøjlandet

Silkeborg Kommune

Klimaet står højt på dagsordenen i Silkeborg Kommune. Vi har derfor brug for endnu en dygtig, erfaren og dedikeret kollega, som vil bidrage til, at vi når vores ambitiøse klimamål.

Du kommer til at stå i spidsen for at finde, planlægge og realisere en række klima- og naturprojekter, som kan være med til at reducere klimabelastningen fra lavbundsarealer. Det skal ske i tæt samarbejde med lodsejere. Det er derfor vigtigt, at du mestrer den konstruktive dialog med lodsejere og kan skabe fremdrift og aftaler. En del af opgaveløsningen kan også indeholde gearing af kommunale midler via fundraising.

Gem
Silkeborg Kommune Case Manager til Helhedsorienterede Indsats (Genopslag)

Silkeborg Kommune

Vi har en ledig fast stilling samt et vikariat.

Helhedsorienteret Indsats består af 5 Case managers, der har til formål at hjælpe familier fra at være i udsatte positioner til at kunne mestre eget familieliv og arbejdsliv. Forældrene modtager kontanthjælp, uddannelseshjælp eller ledighedsydelse og skal via indsatsen opnå tilknytning til arbejdsmarkedet eller uddannelsessystemet. Derudover bestræber vi os på, at børnene skal opnå bedre trivsel, sundhed og udvikling, så deres udviklingspotentiale understøttes.

Familierne visiteres fra distriktsteamene i Familierådgivningen og fra beskæftigelsesafdelingen, når der er enighed om, at sagen kalder på særlig indsats fra begge områder. Vi er optaget af at skabe god borgerkontakt og have tætte samarbejdsrelationer med samarbejdspartnere og det civile samfund i lokalområderne.

Gem
Friske lagermedarbejdere til Pårup ved Silkeborg
Moment Vil du have et fedt job i et internationalt miljø med lækker frokostordning og det fedeste fitnesscenter, hvor du kan træne før eller efter arbejdstid?
Silkeborg Kommune, Silkeborg
Moment
Indrykket:
Gem
Ergoterapeuter til Botilbuddet Marienlund
Vi søger to ergoterapeuter til to barselsvikariater på Botilbuddet Marienlund.
Silkeborg Kommune, Silkeborg
Jobcenter
Indrykket:
Gem
KreaPedel på Den Kreative Skole
Er du den nye KreaPedel på Den Kreative Skole?
Silkeborg Kommune, Silkeborg
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Pædagog til Børnehuset Lynghøjen
Daginstitutionen Sejs – Laven søger en pædagog til Børnehuset Lynghøjen - børnehave på 37 timer pr. uge fra 1. august 2022.
Silkeborg Kommune, Silkeborg
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Pædagog til Dybkærgården
Dybkærgården ønsker sig en ny pædagog til børnehaven!
Silkeborg Kommune, Silkeborg
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Social- og sundhedshjælper til Funder Plejecenter
Stillingen er på 28 - 30 timer i fortrinsvis aftenvagt.
Silkeborg Kommune, Silkeborg
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Klinikassistent til Tandplejen
Silkeborgs kommunale tandpleje søger en klinikassistent.
Silkeborg Kommune, Silkeborg
Jobcenter
Indrykket: