Gentofte Kommune

Gem
Gentofte Kommune Sommervikarer søges til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads

Gentofte Kommune

Er du på jagt efter et sommerferiejob - og har lyst til at gøre en forskel for borgere med særlige behov på Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads?

På Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) for mennesker med særlige behov i Gentofte søger vi lige nu to tilkaldevikarer til to af vores aktivitets- og samværstilbud. Vi søger en vikar til uge 30 og 31 i ét af vores tilbud - og en vikar til uge 30, 31 og 32 til et andet af vores tilbud. Begge steder skal du kunne arbejde kl. 9.00-15.00 i alle hverdagene.

JAC har over 20 forskellige tilbud om STU, kompetenceudvikling, aktivitets- og samværstilbud, støttet og beskyttet beskæftigelse, snoezelen samt ergo- og fysioterapi til mennesker med særlige behov. Borgerne i vores tilbud er unge og voksne med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser og forskellige støttebehov.

Gem
Gentofte Kommune Bliv vores nye dagsygeplejerske

Gentofte Kommune

Er du sygeplejerske, og kunne du tænke dig at arbejde om dagen og weekendvagt hver 4. weekend i Gentofte Hjemmepleje? Kunne du tænke dig at yde sygepleje i større grad af komplekst- og instrumentel karakter og med koordinering relateret til borgere i eget hjem i Gentofte Kommunes smukke omgivelser?

Vi er en bred sammensat personalegruppe i relation til alder og erfaring og med forskellige kompetencer. Vi ser det som et privilegie at arbejde sammen om at udvikle og yde borgernær sygepleje af høj kvalitet til borgere i eget hjem og på vores to sygeplejeklinikker.

Du tilbydes et trygt introduktionsprogram med mentorordning, hvor du klædes på til sygeplejens mangfoldige opgaver – heriblandt styrkelse af klinisk lederskab. Vi har øje for fleksibilitet i forhold til balancen mellem arbejds- og privatliv. Vi benytter tjenestebil i forbindelse med borgerbesøg og ligeledes bærbar computer og smartphone i tjenesteøjemed.

Gem
Gentofte Kommune Kom og vær med til at få solen til at skinne i Børnehuset Solstrålen

Gentofte Kommune

Vi leder efter dem, som vil være med til at få Solstrålen til at skinne endnu mere.

I Solstrålen er vi stolte af, at vi ikke passer børn, her arbejder vi til gengæld på at skabe de allerbedste betingelser for at børn kan vokse, trives og danne sig som de små mennesker, de er.

I Solstrålen forventer vi ikke, at vi skal være en lille arbejdsfamilie og tilfredsstille hinandens følelsesmæssige behov. Det er fantastisk, hvis du er robust, omstillingsparat, ansvarsbevidst og altid smilende går foran, men det er også helt ok, nogle dage at melde ud at i dag skal nogen andre gå forrest.

I Solstrålen forventer vi ikke, at du både er nyuddannet, har flere års erfaring og aldrig mere får brug for at holde fri fra dit arbejde. Her har vi plads til forskelligheder, og vi ved, at alle har et liv udenfor Solstrålen.

Gem
Gentofte Kommune Nyoprettet stilling - har du en relevant uddannelse og erfaring inden for kost og ernæring? Så læs endelig videre – vi har brug for dine kompetencer!

Gentofte Kommune

Vi ønsker i endnu højere grad at sætte fokus på kost og ernæring og at understøtte måltiderne døgnet rundt for vores beboere på Nymosehave afdeling Berthe. Vi har anretterkøkkener i forbindelse med opholdsstuerne, så beboerne har mulighed for at følge med i tilberedningen af maden.

Vi er rummelige, forskellige og med plads til alle. Trivsel og fleksibilitet er for os grundlæggende byggesten for at skabe og bibeholde det gode arbejdsmiljø, hvorfor vi også vægter anerkendende og nærværende ledelse.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Et arbejdsfællesskab med god stemning og fokus på det gode arbejdsmiljø
  • En grundig introduktion, onboarding og mentorordning
  • Engagerede og dedikerede kollegaer
  • Et afvekslende og selvstændigt job med gode muligheder for indflydelse
Gem
Gentofte Kommune Social- og sundhedsassistent? Gentofte Hjemmepleje har brug for dig!

Gentofte Kommune

Trives du med forskellige opgaver i løbet af en dag? Er arbejdsmiljøet lige så vigtigt for dig som det faglige? Og har du et ønske om kun at have vagt hver 4. weekend? Hvis ja, så skal du da være vores nye kollega.

Dine opgaver vil bl.a. bestå af sårpleje, medicindispensering, bistå eller yde palliativ pleje. Du arbejder selvstændigt og har mod på de udfordringer, som helhedsplejen hos den enkelte borger indebærer. Vi har et tæt tværfagligt samarbejde med andre kollegaer, sygeplejersker og øvrige ressourcepersoner i organisationen. Sammen med daglig leder vil du være medvirkende til at sikre optimal pleje med den rette kvalitet. Vi arbejder med begreberne Tidlig Opsporing og hverdagsrehabilitering til gavn for borgernes livskvalitet.

Gem
Gentofte Kommune Social- og sundhedshjælpere til dagvagt – Gentofte Hjemmepleje kan bruge dig!

Gentofte Kommune

Trives du med forskellige opgaver i løbet af en dag? Er arbejdsmiljøet lige så vigtigt for dig, som det faglige? Og har du et ønske om kun at have vagt hver 4. weekend?

Hvis ja, så skal du da være vores nye kollega.

Du vil komme ud til borgere, som har brug for hjælp til personlig pleje såsom bad og toiletbesøg. Derudover vil dine opgaver bestå af hjælp til anretning af mad, praktisk hjælp som fx tøjvask og rengøring, samt hjælpe borgerne med indkøb via internettet.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor du vil indgå i vores team af dygtige og selvstændige medarbejdere, som har et stort fokus på rehabiliterende indsatser og tidlig opsporing. I Gentofte hjemmepleje har vi et godt tværfagligt samarbejde, med stort fokus på det gode arbejdsmiljø, både psykisk og fysisk, og har mange centrale og lokale tiltag i forhold til fortsat styrkelse af samarbejdet.

Gem
Gentofte Kommune Medarbejder til Camillehusenes stærke daghold søges

Gentofte Kommune

Her kan du bidrage med struktur og yde omsorg for børn og unge med sjældne diagnoser. Vi søger dig, der vil arbejde med børn med funktionsnedsættelser, kan bidrage positiv til arbejdsmiljøet og kan lide at stå tidligt op.

Du er med til at gøre Camillehusenes børn og unge til en del af verdenen, når vi hver dag samarbejder med skoler, forældre og kommuner. Som en del af dagholdet, vil du, sammen med vores natmedarbejdere, have ansvaret for, at Camillehusenes børn og unge kommer op og får en god morgen i dit selskab, hvor du vinker farvel, når bussen kører mod skole.

Du skaber struktur og forudsigelighed og styrker vores børn og unges medbestemmelse og selvstændighed, og du er med til at skabe et kærligt hjem med høj faglighed.

Gem
Gentofte Kommune Pædagogmedhjælpere til specialbørnehave

Gentofte Kommune

Vil du være med til at gøre en forskel for børn indenfor autismespekteret? Og vil du være en del af et utroligt engageret team? I specialinstitutionen Troldemosen, søger vi netop nu 3 medhjælpere – alle tre til 37 timers stillinger, hvoraf 1 er en fast stilling og de 2 andre er barselsvikariater.

Som en af vores nye medhjælpere, kommer du enten til at have dine timer primært i et fast team (fastansættelsen) eller bliver ansat i en såkaldt flyverstilling (barselsvikariaterne), hvor du primært kommer til at være i et fast team, men også kommer rundt i resten af huset ved behov.

Hverdagen i Troldemosen er både varieret, men også meget struktureret. Med en positiv indstilling til det specialiserede område, forstår du at være åben over for at arbejde med børn, der er anderledes, og tilpasse din tilgang og forme rammerne efter deres behov. Du er nysgerrig, lærenem og kommer gerne med dine egne idéer og input.

Gem
Matematik og N/T på fantastisk skole i Gentofte
Vil du starte det nye skoleår i andre og helt igennem skønne rammer?
Gentofte Kommune, Charlottenlund
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Pædagog eller SOSU-assistent søges til Botilbud for borgere med ASF
Vi har brug for en medarbejder, der sammen med os - medarbejdere, ledere, pårørende og øvrige samarbejdspartnere, vil være med til at...
Gentofte Kommune, Gentofte
Jobcenter
Indrykket: