Berg & Larsen A/S

 

Berg & Larsen er en stærk indkøbspartner for store og små rederier rundt om i verden. Vi indkøber og sælger tekniske reservedele og leverer dem hvor i verden de skal tages ombord på skibene, og kan i kraft af vores store volumen på tekniske indkøb til op imod 1000 skibe kan tilbyde meget attraktive priser. Vi er også en stærk partner på logistiksiden, hvor vi ofte kan levere ordrer hvor i verden de skal ombord på skibene og til meget fordelagtige priser.

Vi er et team på godt 30 mand fordelt på et hovedkontor i Hedehusene og mindre kontorer rundt om i verden, allesammen fokuseret på at give vores forretningspartnere, både dem der køber af os og dem der sælger til os, en værdiforøgelse gennem samarbejdet med os.

Der er intet krav om at være social og mange af vores medarbejdere foretrækker at løse nogle/mange af deres opgaver hjemmefra. Denne mulighed tilbydes næsten alle i virksomheden.

Vi sætter istedet stor pris på mødestabilitet og høj arbejdsmoral, og at man kan løse sine opgaver med en udpræget grad af motivation, selvstændighed og drive.