Haarslev Industries A/S

Om Haarslev

Haarslev Industries er en global innovativ virksomhed, der beskæftiger sig med at levere komplekse løsninger inden for rendering og forarbejdning til industrien til fordel for det globale miljø. Med vores avancerede procesteknologi støtter vi vores kunder i at forme en renere, grønnere og mere bæredygtig fremtid.

Haarslev indtager en førende position i branchen, drevet af vores mere end 800 dygtige og engagerede medarbejdere, der samarbejder på tværs af forskellige funktioner, nationale grænser og kulturer.

“Haarslev arbejder hen imod at skabe en mere bæredygtig verden for os alle ved at forfølge nye processer og teknologier, der gør os i stand til at være mere energieffektive i fremtiden. Jeg valgte Haarslev, fordi vi alle deler denne tanke, og her kan jeg gøre en forskel ved at hjælpe med at gøre det til virkelighed.”
Heitor Nogarolli Cordeiro, Engineering Centre Manager hos Haarslev Industries

Karrieremuligheder

Uanset om du befinder dig i starten af din karriere eller ønsker at avancere til næste niveau, tilbyder Haarslev dig gode muligheder for at tilegne dig nye færdigheder, viden og erfaringer. Dette sker samtidig med, at du indgår i et internationalt samarbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger.

“I en global virksomhed er to dage aldrig ens, og jobbet tilbyder interessante muligheder. De gode kollegaer er til gengæld altid de samme, og vi samarbejder godt på tværs af afdelinger og lande.”
Jakob Stovgaard, Global IT-supporter hos Haarslev Industries

Fælles styrker

Hos Haarslev tror vi på at opbygge respektfulde relationer med alle, lige fra kolleger til kunder. Vi værdsætter værdien, som hver enkelt person bringer, og respekterer vores medarbejderes ideer, holdninger og tid. Vi værdsætter mangfoldighed som en styrke, der bidrager til vores vækst og fælles læring. Vores succes er et resultat af vores dygtige medarbejdere, der opnår resultater gennem samarbejde. Vores grundlæggende holdning er at fremme et åbent og rummeligt arbejdsmiljø, der støtter kreativitet og læring, så vores medarbejdere kan realisere deres fulde potentiale.

“Det bedste ved Haarslev er, at det er alsidigt. Der er masser at tage hånd om og masser at gå igang med. Man kommer vidt omkring, og man lærer en masse forskelligt, man står ikke bare i det samme hjørne hele tiden. Og så er det nogle gode kollegaer! De ved, at man skal lære ting, og de går ikke ud fra, at man kan en helt masse. Så, alle er gearet til at hjælpe én.”
Klaes Jensen, Industritekniker lærling