Tcb Retail ApS

Gem
Tcb Retail ApS Butikschef til Shell i Hørsholm

Tcb Retail ApS

Har du leder-dna i blodet og motiveres du af, at være den der går forrest? Så er det måske lige netop dig, vi står og mangler. Som forretningschef er du ansvarlig for den daglige drift og personalet på stationen.

Det er dig, der har ansvaret for at du og dit personale i fællesskab, når jeres mål. Din kerneopgave er, at tilsikre at vores kunder altid får en oplevelse ud over det forventede, når de besøger vores station. Du er bevidst om, at dette kun lader sig gøre, ved konstant at have en finger på pulsen og være klar til at gå den ekstra mil, for at vi når i mål med dette.

Du er typen der trives i, at navigere i en verden, hvor du er den der viser vejen og altid er det gode eksempel over for såvel dine ansatte som over for dine kollegaer på vores andre stationer. Du trives med at være den der har overblikket og beslutningskompetencen og være den der sætter kursen.

Gem
Tcb Retail ApS SC til Shell i Brøndby

Tcb Retail ApS

Vores dygtige forretningschef på Shell mangler en topmotiveret makker!

Har du mod på at prøve kræfter med en spændende stilling ved Shell Brøndby, som souschef, så er det måske lige dig, at vi står og mangler.

Vi leder efter en ny kollega, der skal være forretningschefens højre hånd. Du vil komme til at indgå i den daglige ledelse sammen med forretningschefen og du vil få dine egne ansvarsområder. Du skal deltage i realiseringen af butikkens salgsmål og være med til at skabe fortsat vækst.

Dine opgaver består bl.a. af:

  • Daglig ledelse af personale samt ansvar for butikken
  • Sikre, at butikken lever op til kundernes forventninger samt Shell/7-elevens standarter - rengøring
  • Salg af brændstof, vask, tips og lotto, dagligvarer, konfekture, mad og drikke samt meget andet.
Gem
Tcb Retail ApS Nattevagt søges til Shell i Kastrup

Tcb Retail ApS

Er du serviceminded og lidt af en natteravn?

Vi står og mangler en frisk nattevagt, der kan være vores ansigt udadtil i nattetimerne og sørge for, at vores kunder får en service ud over det forventede, også i de sene nattetimer. Vi leder efter en ny kollega, der er en ansvarsbevidst og stabil teamplayer, der ønsker at gøre en forskel. Smil og udadvendthed er derfor en selvfølge.

Du vil sammen med det øvrige team få ansvaret for, at vores station altid fremstår salgsklar og lever op til vores høje standarder. Vi søger en moden person, der kan give vores kunder en oplevelse ud over det forventede, men også en person, der kan løse evt. problemstillinger undervejs.

Om natten vil der være mange praktiske opgaver, der skal varetages og det er vigtigt, at du er skarp til at prioritere din tid og få noget fra hånden, uden at dette påvirker kundernes oplevelse.

Gem
Tcb Retail ApS Ungarbejder søges til Shell i Nærum

Tcb Retail ApS

Vil du tjene lidt ekstra og kan arbejde aften og i weekenderne?

Du skal kunne lide at møde mange mennesker, der alle har en forventning om at blive betjent hurtigt og effektivt. Du skal være fleksibel over for dine kollegaer og nyde at give kunderne service, således det bliver sjovt at være både kunde og medarbejder i butikken – vi vil have det morsomt og lønsomt.

Sammen med dine kollegaer, arbejder du tæt sammen med forretningschefen og Souschefen om konstant at have fokus på salg, effektivitet og servicen er i top.

  • Imødekommende kundebetjening
  • Kassebetjening med fokus på kassedifferencer og korrekt værdihåndtering
  • Trimning og vareopfyldning, så vi til enhver til kan byde vore kunder velkomne i en flot butik