Norli Liv og Pension

I Norli hjælper vi vores kunder med at sikre deres pensionsopsparing gennem traditionelle (”garanterede”) produkter. Vi garanterer dem en minimumsudbetaling, så de på forhånd ved, hvordan deres økonomi i pensionstilværelsen kommer til at se ud. Vi er nemlig specialiserede i at håndtere de mange komplekse udfordringer, der kan være ved garanterede pensionsprodukter.

Vi er et mindre pensionsselskab med ca. 75 medarbejdere. Vores hovedkontor ligger på Midtermolen på Østerbro, og derudover har vi også kontorer på Fyn og i Jylland.

Brede kompetencer og stærkt fællesskab

Som medarbejder hos os får du supergode kollegaer og masser af mulighed for at prøve dig selv af på en lang række områder. Vi sigter efter at skabe bredde i vores medarbejderes kompetencer, så hver enkel medarbejder får en mere generel forståelse for den virksomhed, vi er. Det betyder også, at vi har et stærkt fællesskab, og at vi hjælper hinanden med at opnå de mål, vi som virksomhed kæmper for.

Udover de spændende faglige muligheder, vi kan tilbyde, vægter vi også sociale arrangementer højt. Det er både på virksomhedsniveau i form af fredagsbarer, julefrokost, sommerfest m.v., men også i de enkelte afdelinger, hvor du kan være med til at påvirke, hvilke sociale arrangementer der skal holdes.

På lige fod med resten af den finansielle branche tilbyder vi en fordelagtig pensionsordning med tand- og sundhedsforsikring inkluderet og generelt attraktive ansættelsesvilkår.