Me’ning

Vi skaber digitale løsninger fra et menneskeligt perspektiv

Der er grænser for, hvor langt man kan komme kun med teknologi og talent for kode – hvis IT skal gøre en reel forskel for forretningen, må man også kunne forstå og lytte til slutbrugerne.

Det gør vi for at sikre os, at vores digitale løsninger er meningsfulde for de mennesker, der bruger dem. Det kalder vi ’human understanding’. Med vores human understanding-tilgang tænker vi mennesker ind i hele processen – det vil sige, at før vi taler IT-systemer, taler vi mennesker og forretning.

Hos os bliver du en del af en Microsoft Partner-virksomhed med 70 forskellige mennesker med sammenlagt 20 års erfaring. Her bidrager alle med deres egne færdigheder, samtidig med at vi er fælles om troen på, at IT-løsninger starter som en samtale mellem mennesker.

Bliv en del af et unikt fællesskab

Vi er stolte af at være en del af itm8 – en international gruppe af virksomheder, der ser samarbejde som nøglen til at indfri det forbedringspotentiale, der gemmer sig i hverdagen, og skabe fremtidens innovative løsninger.

Det betyder, at du vil få muligheden for at videndele og sparre med dine kolleger eller ”m8s” fra andre virksomheder. Samtidig vil du stadig kunne mærke Me’nings egen kultur. For det er, når vi favner vores forskelligheder, at itm8 understøtter fællesskabets styrker bedst muligt.

”Når du samarbejder med andre itm8-kolleger, mærker du med det samme, at alle vil hinanden det bedste. De første barrierer er derfor hurtigt nedbrudt, og det giver en smidig arbejdsproces,” - Casper Schjøtt, Engagement Manager og m8.

Arbejd med spændende kunder i en agil, men solid organisation

Vores itm8-netværk giver os adgang til endnu flere spændende kunder og projekter, hvilket giver dig chancen for at blive en del komplekse projekter i samarbejde med dine m8s fra søsterselskaberne.

Sidst, men ikke mindst, vil du og dine kolleger få lov til at fokusere 100 % på jeres IT-faglighed, da itm8 tilbyder shared-services såsom HR, finans og marketing. Og gode fester, selvfølgelig.

Er du nysgerrig på, hvad det vil sige at være en m8? Så læs videre på vores karriereside!