For Selfmade®/STOF & STIL

Om Selfmade®

Hos Selfmade® tror vi på kraften i kreativ selvudfoldelse. Med over 40 års erfaring har vi cementeret vores position som pionerer inden for metervarer, symønstre, garn, sytilbehør og hobbyartikler. Vores skift fra STOF & STIL til Selfmade® markerer ikke kun en international ekspansion, men også en fornyet dedikation til at inspirere og styrke vores kunder og medarbejdere gennem kreativitet. Med rødder i Herning og en tilstedeværelse over hele Europa, udgør vores over 700 medarbejdere en dynamisk og mangfoldig familie, der alle deler en passion for DIY, design og bæredygtighed.

Kvinde der smiler

Vores Kultur

Kulturen hos Selfmade® er bygget på principperne om ydmyghed, sult efter at lære og social bevidsthed. Vi værdsætter et miljø, hvor hver enkelt medarbejder kan udfolde sit kreative potentiale og fungere som co-creator i vores fælles rejse. Samarbejde, læring og vækst er kernen i vores daglige arbejde, og vi ser hver medarbejder som en væsentlig del af vores succes. Hos Selfmade® er du ikke bare en del af teamet; du er en del af en familie, hvor innovation, personlig udvikling og gensidig støtte er hjørnestenene.

Din Fremtid hos Selfmade®

Vi søger løbende efter nye, engagerede medarbejdere, der ønsker at blive en del af vores rejse. Uanset om du er nyuddannet eller har erfaring, byder Selfmade® på en arbejdsplads, hvor du kan vokse, lære og bidrage til vores fælles mål. Med muligheder inden for alt fra design og bæredygtighed til marketing og produktudvikling, er der altid plads til friske ideer og nye perspektiver. Hvis du er drevet af en passion for kreativitet og ønsker at gøre en forskel i en virksomhed, der værdsætter innovation og bæredygtighed, så er Selfmade® det perfekte sted for dig.