Danske Shoppingcentre P/S

Danske Shoppingcentre - 17 unikke shoppingcentre og Service Office

Det er vores ambition sammen at eje og drive landets bedste shoppingcentre. Vi har altid fokus på, at vores centre er aktuelle og attraktive og følger med udviklingen. Med en portefølje på i alt 17 centre fordelt i Danmark og en markedsandel på 24%, placeres DSC som markedets stærkeste spiller, drevet af over 290 dedikerede medarbejdere fordelt i Danmark, ejet af ATP Ejendomme og Danica Pension. Vi tror på at diversitet og forskelligheder giver en god teamdynamik hvor vi kan udnytte de mange stærke og forskellige kompetencer.

Portræt af Christina Braad Jensen, Marketing Koordinator i herningCentret

Bæredygtighed – Vi skaber Plads Til Liv

Vores mange shoppingcentre skaber dagligt rammen om mange menneskers liv og har en stor indvirkning, ikke kun på lokalsamfundet, men også på naturressourcer i den daglig drift. Vi ønsker at tage ansvar for vores indvirkning og har en ambition om at gå foran i den grønne omstilling, styrke sammenholdt lokalt og gøre det lettere for vores kunder til at handle mere bæredygtigt.

Ledige stillinger i DSC

Det skal være sjovt at gå på arbejde

Vores succes er på mange områder i høj grad afhængig af, at vi har en rigtig stærk fælleskultur – med nogle gode værdier og hvor vi udnytter de mange stærke og forskellige kompetencer, som vi har bragt sammen i fællesskab.

Hverdagens værdier: Alle i Danske Shoppingcentre opfordres til at finde løsninger på såvel nye som eksisterende muligheder og udfordringer. Vi lytter, er modtagelige og opfordrer alle kollegaer til at afprøve idéer. Vi får ting til at ske, og vi er opmærksomme på aldrig at stå stille. Når vi har taget en beslutning, handler vi, og på en effektiv måde med respekt for andre.

Vi behandler hinanden med respekt og har en lyttende og anerkendende adfærd. Åbenhed, ærlighed og ordentlighed er meget vigtigt for os. Vi har et troværdigt og professionelt samarbejde med fokus på, hvad der skaber den største værdi både internt og eksternt.

Vi er stolte over at vores seneste trivselsmåling blandt medarbejderne viste en Loyalitet på 89% og Arbejdsglæde på hele 85%.

Kilde: Januar 2023