Miracle42

Vi er nørder, og vi er stolte af det.

Hos os er nørderi aldrig andet end et plus. Vores unikke passion giver os ekspertisen til at tilbyde exceptionel rådgivning og til at lykkes i udfordrende projekter inden for hosting, IT-drift, udvikling og test.

Vi er først og fremmest mennesker, og vi har forskellige måder at gøre tingene på. Men fælles for os alle er ambitionen om at gøre en forskel gennem IT for hver eneste kunde. Og med vores flade hierarki har vi masser af plads til dine idéer om, hvordan vi skal lykkes.

Som vores nyeste mirakelmager bliver du en del af et miljø, hvor hjælpsomhed og tekniske udfordringer går hånd i hånd, og hvor vi prioriterer din professionelle udvikling – uanset om du vil specialisere dig eller måske rykke ind i en management-rolle.

Bliv en del af et unikt fællesskab

Vi er stolte af at være en del af itm8 – en international gruppe af virksomheder, der ser samarbejde som nøglen til at indfri det forbedringspotentiale, der gemmer sig i hverdagen, og skabe fremtidens innovative løsninger.

Det betyder, at du vil få muligheden for at videndele og sparre med dine kolleger eller ”m8s” fra andre virksomheder. Samtidig vil du stadig kunne mærke Miracle 42s egen kultur. For det er, når vi favner vores forskelligheder, at itm8 understøtter fællesskabets styrker bedst muligt.

”Når du samarbejder med andre itm8-kolleger, mærker du med det samme, at alle vil hinanden det bedste. De første barrierer er derfor hurtigt nedbrudt, og det giver en smidig arbejdsproces,” - Casper Schjøtt, Engagement Manager og m8.

Arbejd med spændende kunder i en agil, men solid organisation

Vores itm8-netværk giver os adgang til endnu flere spændende kunder og projekter, hvilket giver dig chancen for at blive en del komplekse projekter i samarbejde med dine m8s fra søsterselskaberne.

Sidst, men ikke mindst, vil du og dine kolleger få lov til at fokusere 100 % på jeres IT-faglighed, da itm8 tilbyder shared-services såsom HR, finans og marketing. Og gode fester, selvfølgelig.

Er du nysgerrig på, hvad det vil sige at være en m8? Så læs videre på vores karriereside!

-->