Sedgwick Danmark

CARING COUNTS

Sedgwick Danmark A/S er forsikringsbranchens største leverandør af ydelser inden for taksering, risikovurdering og skadebehandling. EFI Global er også en del af Sedgwick, dem kan du også læse om her.

Vores værdigrundlag bygger på ”Caring Counts”, som gennemsyrer vores forretning. Vi tager os godt af vores kolleger, så de kan tage sig godt af vores kunder (forsikringsselskaber og virksomheder) og kundernes kunder (de skaderamte).

Hos os bliver du en del af en stor, international organisation. Faktisk er vi verdens største skadebehandlervirksomhed med ca. 33.000 kolleger over hele kloden, hvilket betyder at vi har en fantastisk masse viden vi kan trække på fra hele verden.

Vi har en dedikeret og erfaren medarbejderstab, der elsker at gå på arbejde og vægter gode relationer og fagligt fællesskab højt. Vi tager os godt af hinanden og har fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor vi har det sjovt sammen.

Hvilken type medarbejdere leder vi efter?

Vi arbejder hver dag med skaderamte, der står i en situation, hvor de selv, deres ejendom, bil eller deres virksomhed har været udsat for en skade. Vi hjælper dem med at opgøre skaden på vegne af forsikringsselskaberne. Det er vigtigt for os at levere førsteklasses service og skabe værdi for de skaderamte. Derfor lægger vi stor vægt på, at vores ansatte er empatiske mennesker, der kan sætte sig ind i de skaderamtes situation.

Vi leder efter medarbejdere der tager ansvar, er nysgerrige, som ønsker at udvikle sig fagligt og bidrage til virksomhedens vækst og kollegaernes velbefindende.

Hos os får du en høj grad af frihed til at planlægge dit arbejde, så det passer ind i dit privatliv. Det kræver til gengæld en høj grad af selvstændighed og ansvarlighed.

Vi har til huse i Ballerup i skønne, lyse lokaler med god kantine og adgang til motionsrum. Vi har også et mindre kontor i Aarhus. Samtidig har vi en stor gruppe af taksatorer, som kører ud fra hjemmekontoret.

Hvem er EFI Global, og hvordan hænger de sammen med Sedgwick?

EFI Global er en selvstændig forretningsenhed under Sedgwick. Det betyder, at vi deler lokaler i Ballerup og sparrer med hinanden på opgaver, når der er behov for det. I 2023 skiftede EFI Global navn fra Goritas, et led i en spændende rejse, hvor vækst i både Nordtyskland og i de øvrige Nordiske lande er på agendaen.

EFI Global findes over hele verden, og derfor har vi også et stort bagland af internationale specialister, som vi kan trække på.

EFI Global er et hold af dedikerede specialister inden for bygningsundersøgelser og rådgivning samt laboratorieanalyser fra vores eget mikrobiologiske laboratorium i Kolding.

Vores fire ekspertiseområder er: 1) Svamp, insekter, træ, 2) Skimmel, fugt, indeklima, 3) Byggeteknik og bygningsfysik, 4) Miljøkritiske stoffer. Vi har kontorer i Ballerup og i Kolding, hvor vi også har eget laboratorium.

Du kan læse mere om Sedgwick på vores hjemmeside: https://www.sedgwick.com/careers/?loc=eu

Bemærk! Alle ledige stillinger i Danmark slås udelukkende op her på Jobindex og på vores LinkedIn

Du kan læse mere om EFI Global her: https://efiglobal.dk/om-efi-global/job-i-efi-global/