Camfil A/S

Gem
Camfil A/S Camfil A/S søger en struktureret indkøbsassistent til afdeling i Skovlunde

Camfil A/S, Skovlunde

Lægger du vægt på grundighed og overblik i dit daglige virke, har du erfaring med indkøb og behersker du engelsk i skrift og tale? Så har du muligheden for at blive en del af vores indkøbsteam i en førende virksomhed i ventilationsbranchen. Camfil A/S har en stærk produktportefølje og tilbyder “best-in-class”-luftfilterprodukter og -serviceydelser bl.a. indenfor segmenterne komfort, rene processer og produktionsprocesser.

Vi søger en indkøbsassistent til vores indkøbsteam i Skovlunde, hvor vi sammen løfter opgaverne med indkøb og logistik. Som vores nye kollega deltager du i et mindre team på 3 personer, der arbejder tæt sammen.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

  • daglig varedisponering samt opfølgning
  • prisforespørgsler og reklamationer
  • oprettelse af varenumre samt vedligeholdelse af varekartotek
Gem
Camfil A/S Ekstern sælger - Sjælland

Camfil A/S

Vil du sælge produktløsninger, der har en direkte effekt på menneskers og miljøets ve og vel? Har du en sælger i maven, og vil du have et udfordrende og spændende job i en virksomhed i udvikling, hvor du er med til at forme din egen hverdag? Så kan du nu blive en del af en markedsledende virksomhed, der arbejder for at sikre ren luft til alle.

Camfil A/S udvikler, producerer og leverer luftfiltreringsløsninger, der gavner menneskers helbred og miljøet. Med stort fokus på kunderådgivning er det Camfils strategi at vækste på relevante segmenter og søger derfor dig, der kan øge salget af renluftsløsninger.

Som salgsingeniør får du følgende nøgleopgaver:

  • Besøge kunder og skabe salg via forhandlerled
  • Rådgivning og sparring med kunder om produktvalg
  • Opsøgende salg til nuværende og potentielle kunder
Gem
Camfil A/S Kunde- og salgssupport til afdeling i Aarhus

Camfil A/S

Vil du være med til at formidle produktløsninger, der har en direkte effekt på menneskers og miljøets ve og vel? Er du god til at tale med kunder og vil have et spændende job i en virksomhed i udvikling, hvor der altid er opgaver at tage fat på? Så kan du nu blive en del af en markedsledende virksomhed, der arbejder for at sikre ren luft til alle.

Der er stort fokus på kundeservice hos Camfil, og vi søger derfor dig, der er serviceminded og kan give vores kunder en rigtig god service.

Som kunde- og salgssupport får du følgende nøgleopgaver:

  • Besvare opkald fra kunder
  • Modtagelse af ordrer, indtastning og ordrebehandling via ordresystem
  • Udarbejdelse af tilbud
  • Oprettelse af filterlister