Altiden Omsorg A/S

Gem
Altiden Omsorg A/S
Fribo Holte søger ansvarshavende social- og sundhedsassistent til dagvagter

Altiden Omsorg A/S, Holte

Vil du arbejdet et sted, hvor du får mulighed for at udfolde alle dine kompetencer og bidrage til arbejdsmiljøet med din viden?

Du bliver en del af et nyt og moderne koncept med personcentreret fokus på den enkelte beboer. Du skal være med til at gøre nætterne gode og trygge for vores beboere i samarbejde med dine kollegaer.

Til at løfte opgaverne, sammen med dig, er vi et stærkt hold bestående af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter samt social- og sundhedshjælpere. Vi anerkender og har respekt for hinandens faglighed, viden og kompetencer – vi værdsætter alle et trygt og godt arbejdsmiljø, og sammen løfter vi i flok.

Altiden Omsorg A/S
Gem
Altiden Omsorg A/S
Botilbuddet Kirkeleddet søger faste vikarer

Altiden Omsorg A/S, Græsted

Har du mod på nye udfordringer? Vi søger faste vikarer til vores botilbud i Græsted, og vi håber, at vi kan få dig med på vores hold!

Botilbuddet Kirkeleddet har to forskellige botilbud (Kirkeleddet 6 & 8) med hver 8 beboere. På begge botilbud gør vi meget ud af at dyrke fællesskabet, hvilket betyder, at vi værdsætter og prioriterer vores traditioner såsom festlige arrangementer, ture til Zoologisk Have, gåture i skoven, brunch på caféer og meget mere.

Begge botilbud er ét fællesskab, som du skal kunne se dig selv ind i! Netop fællesskabet er afgørende, når vi skal være der for andre mennesker, som har brug for vores støtte. Hos os bliver du mødt af kollegaer og en ledelse, som tror på dig, din faglighed og din dømmekraft. Vi er et botilbud, hvor vi gør os umage for at skabe en aktiv hverdag med mening, og hvor livet leves – hele livet.

Altiden Omsorg A/S
Gem
Altiden Omsorg A/S
Assisterende leder søges til botilbud under Altiden Solskovgaard

Altiden Omsorg A/S, Brovst

”Som ass. Leder, får du mulighed for, i samarbejde med et fagligt dygtigt team, at gøre en forskel og give børn og unge mulighed og forudsætninger for at udvikle sig” fortæller afdelingsleder Rene Dahl

Det er bl.a. dig, der:

  • har ansvaret for den daglige struktur på afdelingen, med støtte fra personale- og pædagogisk leder.
  • får fulgt aftaler til dørs og samler de små ting op i hverdagen.
  • Kan sætte en retning i personalegruppen, der sikrer den gode kultur og arbejdsmiljø.
Altiden Omsorg A/S
Gem
Altiden Omsorg A/S
Regionschef til ældreområdet

Altiden Omsorg A/S, Hellerup

Motiveres du af at være en del af en virksomhed i vækst? Har du erfaring med driftprocesser på ældreområdet? Og vil du være en del af noget større, hvor vi sammen gør en forskel?

Altiden er en af Danmarks førende private velfærdsaktører. Vi har gennem de seneste år fordoblet forretningen og er på en spændende og ambitiøs vækstrejse, hvor organisationen styrkes gennem udbud, opkøb og organisk vækst. For at understøtte denne vækstrejse, søger vi en regionschef til ældreområdet.

Med reference til Altidens velfærdsdirektør på ældreområdet, får du en central rolle mellem ledelse og drift, og hvor implementering af eksisterende og nye driftsprocesser på vores nuværende 9 lokationer, bliver din hovedopgave. Stillingen er nyoprettet og du vil, som regionschef, have gode karrieremuligheder på sigt.

Altiden Omsorg A/S
Gem
Altiden Omsorg A/S
Vagtplanlægger søger til Bakkebo Omsorgscenter i Gilleleje

Altiden Omsorg A/S

Er du organiseret, struktureret, og har du et store overblik? Motiveres du af at arbejde et sted, hvor du får mulighed for at udfolde dine kompetencer og bidrage til arbejdsmiljøet med din viden? Og kan du få vagtplanlægning og administrative opgaver til at gå op i en højere enhed? Så læs videre!

Stillingen som vagtplanlægger er på 24 timer om ugen i tidsrummet mellem kl. 7-16. Du vil opleve en fleksibel arbejdsplads i dit felt, hvor du for alvor er med til at gøre en forskel for andre mennesker.

Du bliver en central person i huset og din primære opgave bliver at tilrettelægge og organisere medarbejdernes vagtplan samt vagtdækning i tæt samarbejde med husets anden vagtplanlægger. Dertil kommer også administrative opgaver såsom tastning af lønoplysninger, refusioner og fraværsregistrering.

Altiden Omsorg A/S
Gem
Altiden Omsorg A/S
Bakkebo Omsorgscenter søger SSA’er eller SSH’er til aftenvagt

Altiden Omsorg A/S, Gilleleje

Kan du se dig selv være en del af et miljø præget af en vision om at gøre verden lidt bedre, ét menneske ad gangen? Og brænder du for at yde en omsorgsfuld pleje og være en del af et stærkt fællesskab? Så læs videre.

At arbejde på Bakkebo indebærer mange muligheder, et stort ansvar og ikke mindst en glæde over at se mennesker trives og være trygge. Fællesskabet er afgørende, når vi skal være der for andre mennesker, som har brug for vores støtte. Hos os bliver du mødt af kollegaer og en ledelse, som tror på dig, din faglighed og din dømmekraft.

Derfor tror vi også på, at din høje faglighed skinner igennem ved alt, hvad du foretager dig. Som person er du observant og opsnapper straks, hvis der sker ændringer i beboernes mentale eller fysiske helbred – så du kan give dem præcis den pleje, de har behov for.

Altiden Omsorg A/S
Gem
Altiden Omsorg A/S
Genoptræning Gribskov Altiden søger fysioterapeut

Altiden Omsorg A/S, Helsinge, Græsted og Gilleleje

Vil du være med til at gøre en forskel for det enkelte menneske, og motiveres du af at arbejde i et stærkt og fagligt team?

I Altiden gør vi en forskel for hvert enkelt menneske gennem vores engagement og ekspertise, og vi har en borgertilfredshed på 99-100 %.

Vi er et stærkt fagligt og dedikeret team på 19 fysioterapeuter, 8 ergoterapeuter, 1 sygeplejerske og 2 diætister, der alle arbejder efter Altidens værdier, som er respekt, enkelthed, ansvar og viden.

For at kunne løfte opgaven bedst muligt, er det nødvendigt at kunne samarbejde tværfagligt og på tværs af organisationen. Ligeledes er det vigtigt, at du er god til at motivere borgeren og sætte mål. Det er en fordel, at du er struktureret og skriftligt velformuleret.

Altiden Omsorg A/S
Gem
Altiden Omsorg A/S
Kunne du tænke dig at være vært på Fribo Holte?

Altiden Omsorg A/S

Vi søger værter til Fribo Holte på 25 timer pr. uge med weekendvagt hver anden weekend.

I samarbejde med vores køkken- og plejepersonale skal du varetage de daglige opgaver, som bl.a. er:

  • Klargøring af morgenmad og frokost
  • Bestilling og afhentning af varer samt vurdering af forbrug
  • Håndtering af egenkontrol i klyngen

Du skal kunne indtage rollen som vært – heri ligger det at kunne præsentere menuen for vores beboer, skabe hjemlighed og hygge omkring måltidet. I weekenden skal der ligeledes skabes en varm og hjemlig stemning, hvor vi hygger lidt ekstra omkring måltiderne til fx lørdagsbrunch og søndagsfrokost.

Altiden Omsorg A/S
Gem
Altiden Omsorg A/S
Afdelingsleder til Altidens hjemmepleje i Solrød

Altiden Omsorg A/S

Brænder du for at give borgere i eget hjem en god og værdig pleje? Kan du sætte retningen for teamet og få både medarbejdere og borgere til at blomstre i hverdagen? Så læs videre!

Som afdelingsleder i hjemmeplejen kommer du i høj grad til at bidrage til det gode samarbejde mellem vores medarbejdere – så vi sammen kan sikre det gode hverdagsliv hos vores borgere. Du kommer til at stå i spidsen for 20 medarbejdere og ca. 150 borgere i Solrød Kommune.

Det er dig, der har det overordnede ansvar for, at kvaliteten af plejen er i top, så borgerne trives. Samtidig er du det faglige anker, der tager aktiv del i plejen.

Altiden Omsorg A/S
Gem
Altiden Omsorg A/S
Vikarer til opholdstedet Altiden Solskovgaard

Altiden Omsorg A/S

På Altiden Solskovgaard, som er beliggende i Jammerbugt kommune, arbejder vi med børn og unge i alderen 7-18 år (16-24 år) med særlige behov.

Vi har 4 forskellige afdelinger og en intern skole med dygtige pædagoger og lærere. Vi har fokus på de unges ressourcer og udvikling ligesom vi ser på det enkelte menneskes behov med udgangspunkt i en høj grad af faglighed.

Du vil som vikar komme til at samarbejde og være i tæt dialog med både nye og erfarne kollegaer og ledere på tværs af afdelingerne. Det faste uddannede personale har generelt solide erfaringer på området og vil være imødekommende, vejledende, støttende og behjælpelige i enhver situation.

Altiden Omsorg A/S