OTIS A/S

Otis Elevator

Vil du være med til at skabe, vedligeholde og drifte sikker transport for tusindvis af danskere på daglig basis?

Otis Elevator er et verdenskendt, ikonisk brand, der siden opfindelsen af den første sikkerhedselevator i 1852 har positioneret os som en af verdens førende virksomheder for elevatorer og rulletrapper med over 2,2 millioner anlæg på verdensplan.

Med fagligheden i førersædet

Uanset om du arbejder som tekniker, projektleder eller sælger, er fællesanævneren for alle ansatte et højt fagligt niveau med særligt fokus på kvalitet, sikkerhed og etik. Vi samler på krøllede hjerner med dygtige hænder, der ønsker at drive Otis videre til nye højder.

En karriere i højden

I Otis sætter vi stor pris på vores dygtige arbejdskraft og har mange kollegaer med høj anciennitet, der kan fejre alt fra 10, 20 og 30 år i branchen. Vi tilbyder en arbejdsplads med plads til faglig udvikling og en fremtidssikker karriere i faget samt rig mulighed for specialisering i vores forskellige afdelinger for service, reparation, modernisering og nymontage.


”I Otis er der rigtig gode muligheder for karriereudvikling. Jeg startede selv som automatikteknikerlærling tilbage 2007, og efter 10 år som tekniker tog jeg springet og blev projektleder i MOD. For nyligt tog jeg et nyt spring og er nu salgskonsulent i Moderniseringsafdelingen. Der er faktisk rigtig mange i Otis, der gennem tiden er gået fra tekniker til et job som funktionær. Hvis man tænker endnu større, er der også rig mulighed for at få arbejde i Otis-koncernen i udlandet, da vi er repræsenteret i mere end 200 lande.”
- Jannik Halvorsen, salgskonsulent MOD

Hverdagen i Otis

Som ansat i Otis bliver du en del af en global virksomhed med en klart defineret organisatorisk struktur. Du kan forvente et godt samarbejde med dine kollegaer og ledere samt en sund balance i arbejdslivet. Hverdagen som tekniker byder på alsidige arbejdsopgaver og en arbejdsform, hvor ikke to dage er ens.

Vi har et rart fællesskab og et godt kollegialt sammenhold med plads til social udfoldelse – uafhængigt af køn, alder og stillingsbetegnelse.