Audi

Gem
Audi Pladesmed til Audi Hørsholm

Audi, Kokkedal

Har du lyst til at arbejde på et moderne værksted/skadecenter, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og altid yder topklasse service? Så er du måske vores næste pladesmed, der er klar til at arbejde med det fælles mål for øje – at sikre høj kundetilfredshed og kvalitet.

Vi er et professionelt team, som servicerer og reparerer Audi-biler af højeste kvalitet. Derfor er vores faciliteter selvfølgelig i samme klasse, og vi forventer det samme om din ekspertise. Du får din egen lift og værktøj, og vi arbejder altid ud fra producentens reparationsvejledninger.

Du vil få stor indflydelse på din egen arbejdsdag i samarbejde med dine kolleger.

Gem
Audi Tekniker til Audi Hørsholm

Audi, Kokkedal

Til vores topmoderne værksted, som både servicerer og reparerer samtlige Audi-modeller, søger vi snarest en struktureret og teamorienteret tekniker.

Du bliver en del af et stærkt team og får mulighed for at arbejde med et af branchens bedste brands i en Audi-forretning i særklasse.

Du får din egen tester, der altid er opdateret med de seneste fabrikssystemer og diagnoseværktøjer. Vi vægter i særlig grad frihed under ansvar, og du er selv med til at sikre rammerne for dit arbejde, da alles idéer dagligt danner rammerne om vores fælles kurs for høj kundetilfredshed.

Gem
Audi Tekniker til Audi Gladsaxe

Audi, Søborg

Kunne du tænke dig at blive en del af Danmarks største Audi-værksted og servicere og reparere Audi RS, e-tron og almindelige Audi-personbiler?

Vi søger snarest en struktureret og teamorienteret tekniker.

Du bliver en del af et stærkt team og får mulighed for at arbejde med et af branchens bedste brands i en Audi-forretning i særklasse.

Det er vigtigt for os, at du har mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Både gennem nye opgaver, men også gennem videreuddannelse. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation, som tæller over 2.800 dedikerede kollegaer.

Gem
Audi Flexleasingrådgiver til Audi Aalborg

Audi

Drømmer du om at sælge og lease brugte biler af absolut højeste kvalitet? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores professionelle team.

Vi søger en rådgiver, der med afsæt i Audis brede vifte af modeller kan betjene en lang række kundesegmenter og salgskanaler. Vi er en dedikeret brugtvognsafdeling med tilhørende Flexleasing. Du bliver derfor også en del af vores Audi Approved Flexleasing koncept, hvor vi tilbyder flexleasing af brugte Audi med service-, garanti- og reparationsaftale.

I din meget udadvendte rolle rådgiver du vores kunder og sælger dem brugte Audi’er eller en flexleasing aftale. I dialogen med kunderne løser du deres behov og formidler den rette leasing eller finansiering og forsikring.

Gem
Audi Reservedelsrådgiverelev til Audi Fredericia

Audi

Vil du være en del af Danmarks største bilkoncern og starte din karriere i autobranchen?

Hvis du er skarp til at holde overblikket, kan lide kundekontakt og at arbejde med driftsmæssige arbejdsopgaver, så kan du meget vel være vores nye reservedelsrådgiverelev.

Du kan forvente en stejl læringskurve, hvor du får lov til at være nysgerrig, bliver positivt udfordret, og samtidig bliver en del af et kompetent team, som klæder dig godt på løbende med nye kompetencer. Du kommer bl.a. til at varetage forskellige administrative opgaver såsom at sikre, at reservedelslageret er optimalt, sikre bestillinger og ekspedere interne teknikere samt karosseriteknikere.