Audi

Gem
Audi Teknikere til Audi Gladsaxe

Audi, Søborg

Kunne du tænke dig at blive en del af Danmarks største Audi-værksted, og servicere og reparere Audi RS, e-tron og almindelige Audi-personbiler?

Vi søger snarest to strukturerede og teamorienterede teknikere.

Du bliver en del af et stærkt team og får mulighed for at arbejde med et af branchens bedste brands i en Audi-forretning i særklasse.

Du skal primært beskæftige dig med fejlfinding samt vedligeholdelse og kommer til at indgå i et team af flere dygtige teknikere, hvor vores største fokus er kvaliteten i arbejdet og den gode kundeservice.

Gem
Audi Flexleasingrådgiver til Audi Aarhus

Audi

Drømmer du om at sælge og lease brugte biler af absolut højeste kvalitet? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores professionelle team hos en af Danmarks største Audi forhandlere.

Vi søger en rådgiver, der med afsæt i Audis brede vifte af modeller, kan betjene en lang række kundesegmenter og salgskanaler. Vi er en dedikeret brugtvognsafdeling med tilhørende Flexleasing.

I din meget udadvendte rolle rådgiver du vores kunder og sælger dem brugte Audi’er eller en flexleasing aftale. I dialogen med kunderne løser du deres behov og formidler den rette leasing eller finansiering og forsikring. I det daglige får du et tæt samarbejde med vores reservedelsafdeling og værksted, hvorfor det er vigtigt, at du er en teamplayer.

Det er vigtigt, at du brænder for god service og kan kommunikere med mennesker på alle niveauer. Det falder dig naturligt at knytte tætte og langvarige kundeforhold, og høj kundetilfredshed er dit drive.

Gem
Audi Servicerådgiver til Audi hos Semler Mobility Amager

Audi, Kastrup

Har du lyst til at være med i front på vores Audi-værksted? Har du øje for detaljen og brænder for at levere god kundeservice? Så er du måske vores nye servicerådgiver!

Dine opgaver:

  • I denne position rådgiver du dine kunder om alle servicemuligheder, afdækker kundens behov og opretter værkstedsordrer.
  • Du vurderer garantier og servicekontrakter, koordinerer aftaler og sikrer således, at reparationer udføres korrekt. Selvfølgelig påpeger du aktivt passende yderligere tjenester eller reparationsbehov og er kontaktpunkt for dine kunder i hele reparationsperioden.
  • Kvalitetskontrol, fakturering og forberede udlevering af bilen til kunden.
  • Personlig rådgivning for at sikre langsigtet kundeloyalitet og tilfredshed.
Gem
Audi Klargøringsmedarbejder til aftenhold - Audi Gladsaxe

Audi

Vi søger snarest en dygtig klargøringsmedarbejder til aftenholdet i vores afdeling.

Er du interesseret i at arbejde med et af Danmarks førende eksklusive bilmærker? Og sætter du en ære i at være serviceminded og kvalitetsbevidst? Så er du måske vores nye klargøringsmedarbejder!

Du bliver en del af et motiveret team, som hver dag går op i at sikre en høj service. Dine opgaver indebærer primært at vaske, pudse og pleje vores kundebiler. Det er en praktisk rolle, hvor du får varierende opgaver og en hverdag der ikke er ens i en uformel og positiv atmosfære, hvor opgaverne løses i samarbejde.

Gem
Audi Teknikere og automontører til aftenhold - Audi Fredericia

Audi

Til vores topmoderne værksted, der servicerer og reparerer samtlige Audi modeller, søger vi snarest dygtige medarbejdere til vores aftenhold.

Du bliver en del af et stærkt team og får mulighed for at arbejde med et af branchens bedste brands i en Audi-forretning i særklasse.

Hos Audi Fredericia oplever vi stor fremgang og har forrygende travlt på værkstedet, og derfor udvider vi vores kapacitet på værkstedet.

Du får din egen tester, der altid er opdateret med de seneste fabrikssystemer og diagnoseværktøjer. Vi vægter i særlig grad frihed under ansvar, og du er selv med til at sikre rammerne for dit arbejde, da alles idéer dagligt danner rammerne om vores fælles kurs for høj kundetilfredshed.