GF Forsikring

Bliv en del af et medlemsejet forsikringsselskab med en lang historie

GF Forsikring blev skabt tilbage i 1967 af entusiastiske fynske ildsjæle. Ideen var at sikre gode forsikringer, som var billige – hvor de fordyrende led var sorteret fra. Dengang var der mange, som trak på smilebåndet ved tanken om et forsikringsselskab med overskudsdeling og medlemsindflydelse. Men de fremsynede ildsjæle bag det, vi i dag kender som GF Forsikring, arbejdede målrettet videre for at realisere deres vision: Et forsikringsselskab med minimale priser, hvor overskuddet deles.

I dag har vi mere end 350.000 medlemmer og lokale kontorer fordelt ud over hele landet. Selvom vi vækster, er vores forretning stadig funderet på grundprincipperne fra 1967: Overskudsdeling og medlemsindflydelse.

Kvinde, mand og en hund

En attraktiv arbejdsplads

GF Forsikrings vision er at være det nære forsikringsselskab, som er tæt på medlemmerne og deler overskuddet. For at nå visionen er det afgørende, at vi er en attraktiv arbejdsplads. Derfor sætter vi dig som medarbejder i centrum, fordi vi anerkender, at resultater skabes gennem gode og engagerede medarbejdere. Vi ønsker at skabe tillid og tryghed, og at give dig mulighed for indflydelse. Det er nemlig med til at skabe godt humør og arbejdsglæde blandt dig og dine kolleger – og det smitter af på kommunikationen med vores medlemmer.

Kompetencer er fra vores synspunkt ikke begrænset til din faglighed. Dine personlige kompetencer er mindst lige så vigtige, og at du har gode relationer til såvel medlemmer som kolleger. Vi arbejder teambaseret og lægger vægt på et socialt samvær - også uden for arbejdstiden.

Overskud på flere måder

Vores motto er "Overskud til hinanden", men det handler ikke alene om at vise overskud til vores medlemmer - men også om den måde vi behandler hinanden på internt i selskabet. Vi er en stor familie, og det vil du mærke, når starter hos os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!