e-nettet A/S

e-nettet – en uimodståelig arbejdsplads

Hos e-nettet bygger vi stærke relationer for at skabe gode vilkår for samarbejde, så vi sammen kan udvikle de bedste løsninger.

Vi arbejder efter rammer frem for regler, og vi kan lide at være sammen i både faglige og sociale sammenhænge. Vi har en aktiv personaleforening, og hver fredag starter vi med fælles morgenmad og slutter – for de, der har lyst - med at ønske god weekend over en øl, en vand eller et glas vin.

Vores primære arbejdssted er i lyse, nyindrettede lokaler midt i København, og vi tilbyder stor fleksibilitet i form af mulighed for hjemmearbejde og placering af arbejdstid.

Både din faglige og personlige udvikling er vigtig for os, fordi det er med til at understøtte trivsel, motivation og arbejdsglæde. Derfor har du gode muligheder for at deltage i kurser, konferencer og uddannelsesforløb. Som medarbejder i e-nettet får du meget mere med dig i dit arbejdsliv end løn, pension og nogle punkter til dit cv.

e-nettet FORDI

Faglige udfordringer: I e-nettet samarbejder vi med hele den danske finanssektor og ejendomsmæglerbranchen om at skabe gode, digitale brugeroplevelser for kunderne. Det betyder, at du får masser af faglige udfordringer uanset din baggrund og arbejdsområde.

e-nettet har nogle rigtig spændende projekter, hvor der sker noget nyt hver dag. Man skal holde sig lidt på tæerne, og det kan jeg rigtig godt lide. – Carina, Project Manager

Sociale aktiviteter: Som ansat i e-nettet har du rig mulighed for at deltage i sociale aktiviteter med dine kolleger. Vi har en aktiv personaleforening, som sørger for mange forskellige arrangementer, og derudover blandt andet en løbeklub og en strikkeklub. Hver fredag samles vi om vores fælles ritualer som fx morgenmøder, morgenmad og fredagssamlinger.

Det sociale fungerer rigtig godt. Personaleforeningen støtter sammenholdet i virksomheden med mange forskellige aktiviteter og arrangementer. De sociale aktiviteter åbner op for en anden dialog, end man ellers ville have, og det synes jeg er meget givende. - Sólja, Legal Advisor & Privacy Officer

Fleksibilitet og ansvar: Hvor end i livet man befinder sig, har man som medarbejder i e-nettet indflydelse på, hvordan ens hverdag skal se ud og hvilke opgaver, man vil løbe med. Og vi er ikke bange for at tage ansvar, da der altid står dygtige kolleger klar med en hjælpende hånd.

Man kan virkelig selv være med til at præge sin hverdag, og du har ikke en chef, der hele tiden overvåger dig. Min chef er udelukkende en, der støtter mig. – Marco, Business Consultant

Om e-nettet

Hos e-nettet samler vi finanssektoren og digitaliserer Danmark. Vi udvikler unikke løsninger, som leverer konkret værdi til kunder, borgere og samfund.

Når en kunde skifter bank uden knas. Når en digital tinglysning sker med få klik. Når en bolighandel kører friktionsløst. Så har e-nettet bygget de usynlige løsninger, der leverer synlige gevinster til alle.

e-nettet er ejet af alle penge- og realkreditinstitutter i Danmark, og vi har gennem 25 år været med til at drive digitaliseringen af Danmark. Det fortsætter vi med. Derfor er vores vision at styrke Danmarks førerposition som verdens bedst digitaliserede samfund.