PRO-CONSULT

Eksperter på ledninger og lodninger

I PRO-CONSULT er vi specialister i alle former for automationsudstyr og elektronik til industrien og Nordens mest alsidige leverandør og reparatør med mere end 30 års erfaring. Vi tilbyder reparation af alle typer elektroniske dele – og når produktionen går i stå et sted, er det os, der rykker ud.

Der er ikke den opgave, vi ikke kan løse, for vi har ikke låst os fast på en bestemt typer udstyr. Derfor kan vi sætte os ind i netop det, vi står over for, uanset fabrikatet.

Det betyder også, at vi har et tæt samarbejde med vores kunder og et endnu tættere samarbejde med hinanden.

Vi er drevet af lysten til at hjælpe kunden

Vi tæller godt 35 medarbejdere fordelt på 3 afdelinger – og fælles for os er, at vi alle nørder vores fag, uanset vores rolle. Sammen byder vi velkommen til en hverdag, hvor problemløsning er omdrejningspunktet.

Det betyder, at vores teknikere får mulighed for at udfordre sig selv med at finde nye løsninger og at vores sælgere har frie hænder til at finde den helt rette løsning til kunden. På vores jobside kan du se en video, der fortæller mere om hverdagen hos PRO-CONSULT.

Du vil også hurtigt opdage, at vi deler en uhøjtidelig omgangstone, og at vi har en flad organisationsstruktur uden siloer. Så du kan glæde dig til at blive en del af et fagligt fællesskab, hvor sammenholdet er utroligt stærkt på tværs af funktioner.

Kom godt fra start

Hos os findes udviklingen i opgaverne og problemløsningen. Du kan støde på udstyr, du aldrig har set før, til gengæld er du fri til at løse opgaven på den måde, du synes er bedst. Så uanset hvilken rolle, du træder ind i, garanterer vi, at du hele tiden får mulighed for at lære noget nyt.

Derudover sørger vi selvfølgelig for, at du kommer godt fra start og lærer vores virksomhed og dine nye kolleger at kende. Har du brug for sparring, er der altid en kollega, der står klar. Og så vil vi gerne lytte til dine ideer og input.