AktivPersonale A/S

Til virksomheder:

AktivPersonale er en dynamisk virksomhed, der bringer virksomheder og medarbejdere i kontakt med hinanden. I mere end 15 år har vi rekrutteret skarpe hjerner, varme hænder og flittige folk - til jobs af kortere eller længere varighed. Fra vores 9 filialer i Jylland brænder vi dagligt for at skabe de perfekte match, der giver resultater her og nu. 

Er du på udkig efter en vikar, en ildsjæl til midlertidige udfordringer eller kompetente kollegaer fra ind- eller udland? Så lad os løse udfordringen. Vi har mange aktive emner i vores database, et online netværk og erfarne folk, der ved hvor de skal lede.

Det eneste du skal gøre er, at ringe til vores lokale afdeling og fortælle hvad du ønsker.
Se vores afdelinger på www.aktivpersonale.dk


Til jobsøgende:

Rigtig mange virksomheder er dagligt på jagt efter dygtige folk, der kan træde til med det samme - men måske kun for en periode. De har brug for stabile, effektive og motiverede mennesker, der kan og vil gøre en forskel. 

Er du en af dem, så skynd dig at oprette en profil hos AktivPersonale.

Det eneste du skal gøre er at være lidt omhyggelig når du udfylder en præcis profil og vedhæfter dit CV. Derefter bliver du indkaldt til et informationsmøde på vores lokale kontor, hvor vi vil underskrive en tilknytningsaftale og afholde en personlig samtale. Så er du med I puljen, når virksomhederne beder os om at finde de gode folk.

Vi tager os af kommunikationen og sørger for alt det praktiske: administration, løn, pension, fritvalgskonto, feriepenge osv. Du skal blot holde din profil opdateret og være klar til at deltage i samtaler ved kunden, når vi har fundet det perfekte match. Nemt ikk'?

Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte din lokale afdeling. 

Se vores afdelinger på www.aktivpersonale.dk