ARC – Amager Ressourcecenter

Vi tager os af alt med affald

Det skal være let og billigt for borgere og virksomheder at komme af med affaldet på en miljøvenlig måde. Vi har et mål om at gøre arbejdet med affald klimaneutralt. Det oplever du ved, at vores elektriske skraldebiler summer lydsvagt gennem byen, når vi henter og tager os af alt det affald, borgere og erhverv ikke længere kan bruge. Du kan se det på vores genbrugspladser, hvor vi sikrer, at de gode ting gives videre til genbrug af andre. De øvrige materialer fra husholdninger, virksomheder og genbrugspladser sender vi til genanvendelse, mens vi skaber elektricitet og fjernvarme af restaffaldet på energianlægget Amager Bakke.

Vi tror på det gode samarbejde, nytænkning og professionalisme. Det har gjort os i stand til at fange CO2 i røgen fra vores skorsten og sende den fangede CO2 videre til brug i industrien. På sigt vil vi bygge et anlæg, der kan fange op til 90 % af CO2’en fra energianlægget, så det kan gøre nytte andre steder.

Brænder du også for det, du er god til?

Hos ARC ønsker vi at tiltrække, udvikle, motivere og udfordre talentfulde og spændende mennesker, som går til arbejdet med lyst og engagement. I ARC brænder vi for det, vi gør, og vi er drevet af ønsket om at opnå de bedst mulige resultater. Vi driver og udvikler løsninger i tæt samarbejde med vores ejerkommuner (Dragør, Frederiksberg, Hvidovre, København og Tårnby) og eksterne partnere. Hos ARC tager vi alle et fælles ansvar for helheden, og vi værdsætter mennesker, som agerer med social ansvarlighed, tænker selvstændigt og tager initiativ.

Vil du være med til at arbejde for den bedste håndtering af ressourcerne i affaldet, så se om der er ledige stillinger i ARC, som passer til din profil på a-r-c.dk/om-arc/ledige-job/