Jobindex Kurser

929 følgere

Er du – eller har du været – ansat hos Jobindex Kurser?

Så kan du evaluere arbejdspladsen – 100% anonymt.

Jobindex Kurser som arbejdsplads

Kategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos Jobindex Kurser?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos Jobindex Kurser.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

På Jobindexkurser.dk finder du gode, opkvalificerende kurser, som skal godkendes af din A-kasse eller dit jobcenter. Jobindex Kurser giver dig et godt overblik over mulighederne, når du skal finde kurser til din uddannelsesplan under lovgivningen om 6 ugers jobrettet uddannelse eller kurser fra den regionale pulje. Kurserne er derfor uden egenbetaling for dig.

Kurserne giver dig mulighed for aktivt at bruge din jobsøgningsperiode til at dygtiggøre dig og udbygge dit cv, hvilket er med til at øge dine jobmuligheder.

Kurser for ledige er delt op i 2 typer positivlister – en landsdækkende for 6 ugers jobrettet uddannelse og de regionale for opkvalificerende kurser.

Det kan være en god ide at runde dit kursusvalg med din jobkonsulent, for at afklare om det er i tråd med din uddannelses- og karrieremæssige baggrund og at det vil gøre det lettere for dig at komme tilbage til arbejdsmarkedet. Din A.kasse skal godkende, at du er berettiget til kurset, hvilket sker via formularen AR237. Den får du automatisk tilsendt, når du har tilmeldt dig et kursus fra landslisten.

Ønsker du et af kurserne fra de regionale positivlister, skal kurset bevilges af dit jobcenter fra den regionale pulje. Du skal måske ansøge skriftligt og begrundet om dit kursusvalg, for at jobcentret kan vurdere, om du vil opnå større mulighed for at komme tilbage i job, hvis kurset bevilges. Dit jobcenter til udstede et betalingstilsagn eller en kontrakt som bevis på, at kurset er bevilget.

Samtlige kurser for ledige er erhvervsrettede og indeholder løbende sparring med professionelle underviser.

Du kan i samarbejde med dit jobcenter sammensætte et kursusforløb, der passer netop til dig og din faglige baggrund.

Er du i tvivl om, hvorvidt du er berettiget til at deltage i et af kurserne, eller har du andre spørgsmål omkring kurser for ledige, er du altid velkommen til at kontakte os.

Annoncestatistik for Jobindex Kurser

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Jobindex Kurser. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

Jobindex Kurser
Hørkær 18
2730 Herlev
http://jobindexkurser.dk

Moderselskab

Jobindex A/S

Søsterselskaber

Jobindex Kurser

Kort


Opret virksomhedsprofil

Er du fra Jobindex Kurser? Så kan du rette profilen der beskriver virksomheden for de jobsøgende.