Orbiloc ApS

Gem
betterpeople A/S Salgskoordinator

betterpeople A/S søger for Orbiloc ApS i Aarhus

Vil du spille en afgørende rolle i et internationalt salgsteam, hvor du får både indflydelse og ansvar? Er du proaktiv og ønsker du at være en del af en dynamisk virksomhed? Så er du muligvis den salgskoordinator, vi søger til Orbiloc.

Orbiloc søger en salgskoordinator til kontoret i Aarhus, som skal være en vigtig spiller i det internationale salgsteam. Som salgskoordinator refererer du direkte til salgschefen. Du vil i stillingen opleve at få en høj grad af ansvar og indflydelse, blandt andet gennem ansvar for agenter, eksekvering og opfølgning af målrettede salgsindsatser, fakturering og kundekontakt.

Som salgskoordinator vil du få en stor kontaktflade med Orbilocs internationale kunder, og du vil blive en del af alle processerne, fra kundedialoger over salgsprocessen til mersalg og after sales.

Gem
betterpeople A/S Procestekniker

betterpeople A/S søger for Orbiloc ApS

Synes du det lyder interessant at have overblikket og ansvaret for en hel produktion fra start til slut? Kan du lide at arbejde selvstændigt og har du en vis mængde teknisk snilde? Så er du måske den procestekniker som vi leder efter.

Orbiloc Aps er en dansk iværksætter virksomhed, der producerer højkvalitets LED-lygter til outdoor aktiviteter, der holder både mennesker og hunde sikre når de begiver sig ud på alt fra løbeture til kajakroning. Hele Orbilocs produktion er i Skejby, Danmark, hvorfra de distribuerer til hele verden, med primære markeder i Norden og Tyskland.

Som procestekniker i Orbilocs produktion vil du komme til at være den, der har det indgående kendskab til en fuldautomatisk produktion fra start til slut. Du vil have ansvaret for vedligehold af produktionsmaskinerne, samt stå for kvalitetssikring af produktionen blandt andet gennem indgangskontrol af komponenter og kontrol af det færdigsamlede produkt.

Gem
Start din karriere som kontorelev hos Orbiloc®
Ønsker du en alsidig kontoruddannelse i en international virksomhed, hvor du får indsigt i både administration, indkøb- og økonomifunktionens opgaver?
ORBILOC ApS, Aarhus N
Jobcenter
Indrykket: