M. J. Hydraulik ApS

Virksomhedens vision

Vores vision er at være Danmarks største og førende leverandører af lifte og teleskoplæssere, samt største og førende udbyder af serviceydelser til lifte, teleskoplæssere og hydrauliske systemer. Vi vil være kendt for vores høje kompetence- og kvalitets niveau og for vores værdiskabende løsninger – der sikrer vore kunder den højest mulige driftssikkerhed.

Virksomhedens mission

Med M.J. Hydraulik ApS i øst og KK Materiel ApS i vest er vi en af Danmarks mest erfarne leverandører af lifte og teleskoplæssere, samt en af Danmarks mest professionelle serviceudbydere inden for servicering og reparation af lifte, teleskoplæssere og hydraulik systemer.

M.J. Hydraulik ApS er beliggende i Holbæk på Sjælland, værksted og kontor er på 2000 m2, herfra importeres og forhandles nye maskiner og udstyr fra Magni, Omme, Dingli og Oil & Steel.

KK Materiel ApS er beliggende i Vejle i Jylland, værksted og kontor er på 1200 m2, herfra importeres og forhandles nye maskiner og udstyr fra Snorkel og Instant Upright.

Virksomheden består af 30 dedikerede medarbejdere heriblandt 15 servicemontører som hovedsageligt arbejder on site.

Vi har Danmarks største udvalg af nye og brugte lifte, teleskoplæssere, entreprenørmaskiner og andet beslægtet materiel og komponenter

Vi har et mangfoldigt lager af reservedele til lifte, teleskoplæssere, hydraulik systemer, kraner og andet entreprenørmateriel, herved sikres vores kunder hurtig service. Alle vores servicevogne er udrustet med slangepresse.

Virksomhedens DNA

ÅBEN OG TROVÆRDIG

Vi gør hvad vi siger og vi siger hvad vi gør. Vi kommunikerer åbent og ærligt såvel internt som eksternt. Vi lægger fakta på bordet – også når det er knapt så behageligt.

MENNESKER I FOKUS

Vores virksomhed er vores medarbejdere. Vi udvikler den enkelte. Alle i virksomheden er engagerede og har potentiale. Alle har mulighed for at få indflydelse. Alle skal føle sig respekterede og værdsatte. Vi arbejder som et team, vi tager ansvar og vi er gode kollegaer.

KUNDEORIENTERET AMBITIØS VIRKSOMHED

Vi elsker faglige udfordringer, vi gør det nemt for vores kunder. Vi holder vi aldrig op med at udfordre os selv for at udvikle nytænkende specialiserede løsninger – typisk som et tæt samarbejde med kunden. Vi sætter en ære i at levere uovertruffen kvalitet i alt, hvad vi foretager os – dette gør os til branchens bedste!