Syddansk Erhvervsskole

Syddansk Erhvervsskole – i tre byer

Syddansk Erhvervsskole har rødder tilbage til 1844 og er i dag en moderne erhvervsskole med tekniske gymnasier i Odense og Vejle og 35 tekniske erhvervsuddannelser og 19 EUX-uddannelser i Grindsted, Vejle og Odense.

Vi er ca. 700 medarbejdere, der skaber rammer og gør os umage for at give stærke kompetencer til lærlinge, elever og kursister, der uddanner sig til det moderne arbejdsmarked eller forbereder sig til videregående uddannelse. Alle har særlig interesse inden for håndværk, it, teknologi, naturvidenskab, design, medier, fødevarer eller sundhed.

Mange elever og lærlinge bliver inspireret til talentudvikling og vinder priser, medaljer, DM, World skills og Awards inden for deres fag.

På Syddansk Erhvervsskole lægger vi særlig vægt på trivsel for både elever og medarbejdere – alt sammen for, at vores elever kan udvikle sig fagligt og socialt og blive så dygtige som muligt.

Besøg os på www.sde.dk og kast et blik på uddannelser, attraktive studiemiljøer og billeder fra store øjeblikke for vores elever.